Tuesday, June 16, 2009

online business



yeah cb klik banner ats tu.

fyi,,sabtu lepas aku join satu bisnes on9.nm bisnes tu myspacetunai.srius aku dah survey lm dah sal mstunai tu.rmai dah join n rmai yg dah bjya.so aku xteragak2 ar nk join.

bsnes tu mudah ja.u just promote banner tu.n ajak org join.bila ada org join,u akn dpt rm15(1 link)x3=??.hehe.pastu kalo org yg dah join td ltak banner kt profile dia plak,n ada org join under dia lak.u ttp akn dpt duit.double tu.sapa xmau haha

rmai org xcaya.tp aku caya.n ada gak 2-4 org nk join under aku.cuma tggu hjung buln katanya.xpa.i will wait.cey haha :D

ni link myspace aku.sila add hehe :D

4 comments:

aifaa said...

dapat duit tu cena?haha hebat noh.

azaliahjsalleh said...

uik , leh caye ke ?
&&& cmne leh dpt duet plak
kebuntuan tp cm nk jep
sapa yg x gila duet kn kn kn

nbk said...

:P smpai kt sini hang pomot noh

btoynya ak agak musykil, mcm mana akan dapat duet otomatik tu? dari mana sumber duet tu? yg edy tu mmg la goyang kaki dpt duet dah kita dok bwk masuk duet kt dy. kita? dari mana dy dapat duet nk bg kita? mmg ada kemungkinan yg dia gunakan sumber yg dy dapat tu untuk buat bisnes. ni cara yg digunakan bank² seluruh dunia, kdg² bank tu bagi komisyen kt kita sikit, 5% ka, 8% ka, bergantung lah. tapi kita kena gak kaji, KALAU duet kita digunakan untuk bisnes, adakah bisnes yg halal? kalau duet kita tu digunakan buat modal syarikat arak mcm mana? kita kena kaji, jgn pakai percaya ja. cuba bayangkan kalau rezeki ni daripada sumber yg haram?

btoynya cara terbaik nk cari duet ialah, well, kerjalah. takat goyang kaki harap duet masok tu, kerja org malash :P

"dan katakanlah (wahai Muhammad): Bekerjalah kamu, sesungguhnya Allah, Rasul-Nya dan orang-orang beriman akan melihat kerja yang kamu lakukan.” (Al-Taubah: 105)

sori kalo menyinggung mana² pihak. sekadar mengutarakan pendapat :)

| i e y q a _ 005 | said...

hana!!!!
lma xdgr cita!!!
huhuhu..
owh,pndai skg..wt bsnes..hehehe..
hana!
da ym or mssenger x???
nanak????
=)