Thursday, August 02, 2012

Random talk.

Assalamualaikum. Diam tak diam kita dah masuk bulan August. Hari ni 2 August 2012. Betapa cepatnya masa berjalan. Rasa macam baru ja lagi org2 dok update status kat fb "Hello July,please be nice to me" lol. Fyi,semester 3 ni aku tersangatlah busy. Rasa macam hectic life pun ada kadang2. Semua ni sebab aku ada jawatan dalam kelab Persatuan Mahasiswa Bersatu UiTM Kedah. Hari tu aku ada jadi Ketua Projek tau utk salah satu program kelab tu. Busy tu toksah(tak payah) cakapla. Banyak benda yg nak kena taip tapi laptop rosak susah sikit. Kena pinjam yg kawan la jawabnya. Tapi alhamdulillah semua berjalan lancar. All I can say is I'm proud of myself. Rasa macam mimpi aku dapat peluang untuk semua ni.Dulu2 takda peluang.Sekarang dah ada.InsyaAllah akan digunakan sebaik mungkin.


 Apalagi nak cerita ya,haa pasal tidur. Tak payah cakap la pasal tu aku rasa memang tak cukup tidur bila balik kolej.Tidur lewat bangun awal. Kalau tidur balik pun,still xdapat cukupkan waktu tidurku. Tapi xpa,aku suka dengan kesibukan ni. Serious suka. Sebab boleh elak aku daripada benda2 lagha haha.Cthnya bila aku banyak masa terluang,aku mungkin akan terlibat dengan masalah perasaan sesama manusia ni ha lelaki dgn perempuan.Maksudnya bercinta la labu ayok. Saja la nak buat ayat essay SPM sikit pun tak bolehhhhhhhhhhhh wkwkwk. :D Haa boleh menjauhi maksiat sama. Hee La Takrabul Zina. So alhamdulillah dengan life aku sekarang. I love my life! ^___^

On the other hand*pehhh ayat essay BI SPM lol,sem ni banyak assignment menanti. Dan dalam proses. Aku harap dapat berikan yg terbaik buat teammates aku. Aku cuba belajar untuk beri komitmen,aku pun nak jugak weh ada softskill haha.Btw,aku suka sangat bulan puasa ni sebab setiap minggu aku balik rumah. Best. Rasa bersemangat. Ya la,takkan nak biar parent aku berbuka dgn adik aku yg dua org tu ja kan sampai 7 hari seminggu? Bosan la buka puasa 4 org ja hehe so aku dengan kakak aku balikla.emph kakak aku tu balik setiap minggu. Untungla u dekat dgn rumah =.= Dan ada lagi,setiap malam bergilir2 jadi imam buat solat terawih dalam bilik. Moga Allah memberkati Amin :')



Suka sangat lagu ni. Sebak bila first time dengar. Mungkin kena dengan diri aku sekarang?