Monday, May 02, 2011

Sunway City,Ipoh Perak :)

salam & hai semua!hari jumaat hari tu family aku saja la ikut rombongan pejabat mama pi Lost World of Tambun,Perak.best tu memang wajib la kan?tapi..aku tak try pun papan gelongsor yg tinggi2 dunia tu sebabnya aku tak berani sebabnya mama tak berani sebabnya abah tak mandi sebabnya abah nak rileks2 sebabnya nama pun hujung minggu.kan?banyak tak alasan aku?whoa.


tadaaaa!!!buktinyaaaaa~

act,aku jenis malas nak bercerita melalui taipan ni,sebabnya aku malas sebabnya aku tak larat sebabnya aku tak mahu.whoaa..so biar gambar yang berbicara okeh?





the most part yg paling sweet!!aku saja la main tembak2 tu haa.tgk2 kena tepat pada sasaran*org pernah pegang M16 wey.ehem2.hee





so dptla teddy bear kat ats ni..cuteee!!!aku ni bukannya jenis layan bear natang alah semua ni.tp bila kita dapat hasil usaha sendiri tu peluk tak mau mau la.wee~




long pun dapat jugak.tp abah yg main lontar syiling pabenda tah.dapatla teddy bear sebesar dunia kat atas ni..hee




malam pulak kami pergi main air panas!!!!memang panas.dan aku tak berapa nak boleh tahan air panas sebabnya terlampau panas!ngee



15 comments:

zaty luvlianncezzz said...

DOWHHH..patot la lama x on.huahua :D
mst beshhh p cna

anieesshh said...

comeii hg weii :)

miss.Addin said...

bestnya :D comel la .

angkasa said...

zaty : sajala aku mnyepikan diri.hee mstila best syg oi

anis :
uish takdak mknanya wei.besa2 ja.hg lg comey

miss addin :
heee thanks akak!

Izyan Masri said...

PATUT LAH LAMA TAK NAMPAK.LAAAH.PEGI TAMBUN TAK BAGITAU.KAK YAN PON ADA KAT IPOH JUGAK ;P

angkasa said...

lorhh kak yan betui ka?ala xda jodoh kita tu kak :'(

Hanis Ramlee, said...

nanak bear! ^^ eh fahmie tkpi yang upnm tu laa, dia pi yang alam tu, tntera laut ==' laki kita tntera hanaaaa!

PahitManeh said...

wahh . dpt bear besaq bagaii . nice laa . terer tol mnembak . hee (:

angkasa said...

hanis!!!!oo iya kaaaa...nnti sama ja gelap dok tepi laut pon.haha yea yea tntera wey :Dasyik kena tggal la nti.sobsob

hawanis :
biasa ja dik.maseh tau!

puterinuraqiliah said...

lost worls sgt best! sunway lagoon lagi best! hehehehe:D

Shahirah Zainol said...

haha syok!!

angkasa said...

puteri :
yaa betui2!!sunway lagoon lg bes! :)

sheera :
haa syok syok!

Nasbellamy said...

hamboi bestnyiaaa. muka hg makin putih aih!

Ihsan Arifin said...

huyoooo mcm best kena pi nehhh ;D

Ku Azhar said...

hmm...tgk gmbar ketiga dari bawh nie dh mle mcm kenal..next!