Saturday, July 25, 2009

friendship forever


yeah.ungkapan "friendship forever" itu selalu digunakan oleh para remaja bersama sahabat baik mereka yg bermaksud berkawan selamanyaa.

dahulu.ungkapan tersebut selalu jugak aku pegang dlm diam tnpa pgetahuan rakan2ku.tetapi sekarang.ungkapan tersebut sudah tiada makna lagi.ungkapan itu sekadar ungkapan sahaja.

entah.aku sudah malas fikirkan tentang ini lagi yeah.bagi ku,kawan yg sejati amat sukar utk dicari.seperti sesukarnya mencari mutiara di dasar lautan.dan amat berharga apabila kita dapat memilikinya.serta sangat sayu utk mjual mutiara tersebut kpd org lain.

persahabatan itu sangat indah.jika masing2 setia dan jujur kepada sahabat.tidak melupakan sahabat baik sendiri apabila sudah berjaya atau hidup dalam kesenangan.entah.dalam konteks ini,aku singkapkan bahawa.sahabat yg betul2 sejati dan best friend forever amat sukar utk dicari.bagiku.hanya seorang sahabat sejati yg ku miliki.

yg tidak lupaknku apabila km sudah tidak satu sekolah.yg sntiasa keepintouch dgn aku.yg sggup call aku bila aku ada mslh.semualah.entah entah entah.aku sgt sygkn semua kwn2ku.terlalu syg.dan telah membuatkn hati aku mjerit apabila khilgn rakanku tersebut.entah.

really hard to let her go :"(


madhy && me

bagiku.madiha liyana ialah sahabat sejatiku.i love her muahh! <33

16 comments:

pelangi said...

hope ur friendship
never have the ending!!

azaliahjsalleh said...

friendship till the end of life

eD love photographY said...

yeah...hehe...persahabatan yang ikhlas xkan berakhir even badan dah di telan bumi..teruskan angkasa :)

nbk said...

oh i love her too :P

atok said...

kwan itu mmg sgt berharga.
huhu

OREOO said...

de masalah kwan ke syg??
zaman skola mmg cm2..
hiraukan..
brtindak matang ok..

°šYąňáĐyą° said...

sabaq ja lah weh na

wani said...

kak hana,
pesahabtan yg abadi x kan mati
:)

angkasa said...

ouh tq suma :D

ulya said...

ayat org sedih neh
sabaq noh ;)

azaliahjsalleh said...

yanggg
thanks 4 da wishes ok
terharu nie hu3

azaliahjsalleh said...

yanggg
thanks 4 da wishes ok
terharu nie hu3

angkasa said...

hehe alala dia
tharu la cgat akak ne hehe

azaliahjsalleh said...

jemput mkn cupcake tuh ;)

°šYąňáĐyą° said...

ang balik ka
mai ghumah.aku masak

angkasa said...

hahaha aku blik lm da aih
ne nk blik hostel dah pun waa :(