Thursday, August 02, 2012

Random talk.

Assalamualaikum. Diam tak diam kita dah masuk bulan August. Hari ni 2 August 2012. Betapa cepatnya masa berjalan. Rasa macam baru ja lagi org2 dok update status kat fb "Hello July,please be nice to me" lol. Fyi,semester 3 ni aku tersangatlah busy. Rasa macam hectic life pun ada kadang2. Semua ni sebab aku ada jawatan dalam kelab Persatuan Mahasiswa Bersatu UiTM Kedah. Hari tu aku ada jadi Ketua Projek tau utk salah satu program kelab tu. Busy tu toksah(tak payah) cakapla. Banyak benda yg nak kena taip tapi laptop rosak susah sikit. Kena pinjam yg kawan la jawabnya. Tapi alhamdulillah semua berjalan lancar. All I can say is I'm proud of myself. Rasa macam mimpi aku dapat peluang untuk semua ni.Dulu2 takda peluang.Sekarang dah ada.InsyaAllah akan digunakan sebaik mungkin.


 Apalagi nak cerita ya,haa pasal tidur. Tak payah cakap la pasal tu aku rasa memang tak cukup tidur bila balik kolej.Tidur lewat bangun awal. Kalau tidur balik pun,still xdapat cukupkan waktu tidurku. Tapi xpa,aku suka dengan kesibukan ni. Serious suka. Sebab boleh elak aku daripada benda2 lagha haha.Cthnya bila aku banyak masa terluang,aku mungkin akan terlibat dengan masalah perasaan sesama manusia ni ha lelaki dgn perempuan.Maksudnya bercinta la labu ayok. Saja la nak buat ayat essay SPM sikit pun tak bolehhhhhhhhhhhh wkwkwk. :D Haa boleh menjauhi maksiat sama. Hee La Takrabul Zina. So alhamdulillah dengan life aku sekarang. I love my life! ^___^

On the other hand*pehhh ayat essay BI SPM lol,sem ni banyak assignment menanti. Dan dalam proses. Aku harap dapat berikan yg terbaik buat teammates aku. Aku cuba belajar untuk beri komitmen,aku pun nak jugak weh ada softskill haha.Btw,aku suka sangat bulan puasa ni sebab setiap minggu aku balik rumah. Best. Rasa bersemangat. Ya la,takkan nak biar parent aku berbuka dgn adik aku yg dua org tu ja kan sampai 7 hari seminggu? Bosan la buka puasa 4 org ja hehe so aku dengan kakak aku balikla.emph kakak aku tu balik setiap minggu. Untungla u dekat dgn rumah =.= Dan ada lagi,setiap malam bergilir2 jadi imam buat solat terawih dalam bilik. Moga Allah memberkati Amin :')



Suka sangat lagu ni. Sebak bila first time dengar. Mungkin kena dengan diri aku sekarang? 

16 comments:

syakey said...

ok lg sbb rs baru update hai hai july.

ni akak rasa mcm baru lagu update hello 2012. skrg dh ogos. oh maiiii T__T

zulhilmi tempoyak said...

ehem... apakah maksud semua ini..haha

Arief Rahman Heriansyah said...

Menarik,
Kunjungan pertama nih. Salam.

cimon said...

Xcukup tido nanti jadik mata panda. :p

(^_^)

p/s: blajar rajin2 ek

p/s/s: bgus blk rmh slalu

Elysa Sofia said...

busynya diaaa :pp hehe :D

hanabunga said...

@syakey
Muahahaha kak syakey lagi style!!cayalaaa kak! wee :D

hanabunga said...

@zulhilmi tempoyak
Takda apa2 pun hee

hanabunga said...

@Arief Rahman Heriansyah
thanks melawat. waalaikumsalam :)

hanabunga said...

@cimon
Thanks cimonnn!!!! :D

hanabunga said...

@Elysa Sofia
Lysa pun akan busy jugak mcm ni nanti hee :D

Mya said...

hana study rajin2 okay. hee selamat menghabiskan ramadhan :)

Anonymous said...

=). mnat In-Team ka?

-Qeith Dahari-

zulhilmi tempoyak said...

tabah ye awk ye.. :D

Anonymous said...

Need help in essay writing? Don't worry, we have got professionals to help you!
Our commitment is to get you the best expertise help in essay writing on the web no matter what the subject of your essay is, how long or how difficult it may be. If you have an essay to be done, or even just seek professional expertise, you can trust our service to provide the best and most complete service for whatever you need.
Yes that’s our commitment, to work for you in every way we can, not just in one or two. Other services may offer low prices, or good customer service, or advanced expertise, but we doubt you can find a service that matches our commitment to making your life easier in every way.
Just visit http://www.essay.my for more details. E-mail us at support@essay.my
Thank you

Mya said...

hana, mana entry raya ni? hehe :p

zOeY zAu YaH said...

mesti hana bz kan x sempat update blog dia =)