Saturday, June 02, 2012

Dah masuk bulan Jun?Bagus!!! Semoga dpt buat permulaan yg baru! :)

Assalamualaikum.
Hello readers!Sekarang dah pukul 2.42am bersamaan 2 June 20120.Alhamdulillah June dah menjelmakan diri.Tak lama lagi aku akan mulakan Semester 3. Ya sudah tentu aku tak nak cerita perihal aku waktu2 ni.hee 


Aku cuma rasa terpanggil untuk share satu website ni yg sangat BEST!!!!!Sangat beri inspirasi kepada diri ini.Tadi nak upload dari you tube tak boleh pulak.Aku tinggalkan link k?Nanti klik bolehla tengok.Dan aku cadagkan,tgk sekali yg related videos tu.Sangat2 menarik. Ringkas,padat dan mesej yg nak disampaikan tu sangat jelas. Website tu adalahhhh jengg jengggg

website : PRODUCTIVE MUSLIM

Youtube : VIDEOS

Selain tu,website ni juga ajar macam mana nak manage our time,set goals semua,macam motivasi jugaklah.InsyaAllah nak try lah. Ada lagi macam "How to wake up for Fajr?" , "7 Tips On how to stay up after Fajr" dan etc.Serious excited sangat2 nak share dgn para pembaca tu yg sanggup update blog tengah2 malam macam ni. Kan sharing is caring? Hee Ok itu saja. Renung-renungkan dan selamat beramal! ^___^

9 comments:

Syuhada Nasya said...

dah tgok .. best hehhe

My Life's Journey said...

Wahhh umi nak tgok jugak la pas ni (^_^)

cimon said...

Nak ambil masa tgk jgak. (^_^)

azalia hjsalleh said...

Woahhhhh bestnya nak masuk sem baru..
sis rindu zaman belajar =)

My Life's Journey said...

Mat pagi cayang! harap hari ni hana ceria dan gembira selalu ..muahh2!!

fatin hanani said...

dah nak masuk sem 3dah hihi..
buat yg terbaik k kali ni :)
bgi dekan lagi ^_^

nanti kak fatin g usha link 2 hee

LaLa mhdnor said...

thanx sebab share video tu =D

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum


terima kasih for sharing. jumpa di UiTM nanti

Elysa Sofia said...

wahh thanks share website yg macamni!! dah lamaa cari...sbb before this, lisa selalu cari kt fb je tips2 yg camtu :)