Tuesday, February 04, 2014

Hana's Wishlist 2014

Assalamualaikum.. Memandangkan kita pun dah masuk bulan Februari ni, hana dah dapat find out dah hana punya wishlist utk tahun 2014. Actually ada banyak, tapi hana bgtau beberapa jer kay.. Here we go! 

1. iPHONE 6


Dah lama sangat ni craving for an iphone, dah nak dekat 3 years dah tau. Since iphone 4 lagi.  Haha syukur dipertemukan dgn bisnes ni, dapat bonus setiap bulan insyaAllah dapat kumpul utk beli iphone idaman hati. Entahla kenapa teringin sangat iphone ni, maybe sebab camera yg cantik dan apps dekat apple store semua best2! Hehehe


Try play this video and you'll love this iphone too! Trust me! Hahhaha..


2. Instax Mini



Haaa, sapa yg kenal hana mesti tau hana suka bergambar kan.. zaman sekarang org ramai snap gambar pakai phone atau camera, lepastu simpan dalam phone atau laptop jer. dalam bentuk soft copy. jarang ada yg dicuci dan simpan dalam album macam zaman camera pakai film dulu tu kan? Jadi, sebab tu la hana nak sangat camera ni. Lepas snap jer, terus gambar keluar tau. Cantik pula tu. Sukanyaaaa! Bolehla gantung di bilik, lekat di dinding, buat penanda buku atau sebagainya. Kan? Teringin sangat tauu! 

3. Beach Vacation




Last but not least, tahun ni mesti kena ada juga beach vacation tak kira! Hahaha.. Dah lama sangat rasa tak lepak tepi pantai sambil rehatkan diri dan spend time with lovely family. Oh ya, utk wishlist 2014 ni, tak kisah nak vacation dgn siapa.. yg penting kesayangan2 hana lah. Termasuk My Fiance. Eh? "Hana dah tunang ker?".. Hahaha.. jeng jeng jeng! 

Harapnya dapat penuhi wishlist hana tahun ni., Amin. =)

1 comment:

hazirah hamzah said...

Salam Hana.. follow kita balik please :) http://violetzira.blogspot.com/