Thursday, March 22, 2012

Cepat cakap "GOODLUCK"(!)

Assalamualaikum & haii bloggers sekalian alam!utk menyedapkan hati aku pun update lah blog.ya lah sebab tgk kt blog achieve baru update 1 entry utk bulan March.sob sob.pemalas kan aku.tahuuuu =.= sebenarnya,ada byk storyyyy nak update,tapi malas la.nak kena edit gambaq lawa2 dulu.baru boleh letak blog.kalau dak,tak curlass kau Jahhh.HAHA


So,sekarang aku dalam Final Exam mood.weee cepat kan?Dah nak habis sem2 pun.rasa mcm baru ja habis final sem1*tipuuuuu. hehe nak tau jadual exam aku?okokokokok

15/3/12 (Khamis) - BEL 260

16/3/12 (Jumaat) - CTU 151

19/3/12 (Isnin) - Microeconomics (ECO162)

24/3/12 (Sabtu) - Marketing (MKT243)

27/3/12 (Selasa) - Cost Accounting (ACC116)



Yes 3 subjects dah berlalu.Tinggal lagi 2 subjects.Sabtu & Selasa.Lepas tu FREEDOM lah sayewwwww!!*euw Lepas tu tunggu apa lagi,cabut balik rumah la.Selasa dah start kerja.haaaa kerja?Eh ya la kerja.abah dah bagi green light utk kerja tahu!sukanyaaa Alhamdulillah.takda la nanti aku bosan duduk rumah seterusnya membina lemak tepu yg sukar utk dipecahkan argh.

Kemarin tak sihat sangat,aku tak study langsung.tgk movie Thailand tajuk ''A Little Thing called LOVE".whoa best gila!lepastu sambung tgk Adamaya.sampai episode 10.hehehehe macam tak exam ja aku kan.erm bila sakit,kena landing atas katil ja.Tak boleh buat apa melainkan buka mata tengok movie.hehe

oklah tu ja kot.hmmm sedap sikit hati bila blog dah berupdate.hee bye2 assalamualaikum.Thanks sudi baca tau! :)

34 comments:

My Life's Journey said...

Hahaha nakalnya dear ni la .. amboihhh sempat gi tgok movie ..kalau umi mesti da begong sebba dah nak exam ..kalut ..kalutttttttttttt hahaha


umi doakan agar dear berjaya dlm exam ..umi harap dear sambil jawab exam tersenyum sebab idea datang mencurah2 ke ladang otak hihi .. bukan senyum soot ar hihi


chayooooooooooo chayoooooooooooo dear :)

kura said...

haaa. selamat berfinal exam la ye superrneeenaaaa :)

Indah Mulya said...

all the best hana! adik akak pn tgh exam lah tp esok lusa dia blk dah rsnya..study rajen2..pas abes exam ni pegi khatam sgala movie plak..hehe..chaiyok2! ^^

Wafiy said...

Hahaha, good luck! :D
Tak tahu pun hana sakit hari tu...

Alia Laila said...

Good luck, jawab elok-elok tau Hana :)

Rara Nasiha said...

Good Luck dear! all the best. :)

nur atiqah wahida said...

good luck hana! :)

cimon said...

Good luck utk exam. Senang jek paper akhir tuh. Musti 4flat cikNeena sem ni kan?

Hehehe(^_^)

lisa said...

relax je sis ni..sempat lagi tengok movie. hahahaa :DDD eh goodluck! selamat berjaya dan semoga sis dapat pointer 3.70 ke atas ! :)

Izzati Tatie said...

waahhh.i like exam.hehe..bdway,gud luck ye ;)

hanabunga said...

@My Life's Journey
sebab tgk movie tu lah tak blh jawab td waaa :(
thanks umi :)

hanabunga said...

@kura
Thanks kura :)

hanabunga said...

@Indah Mulya
ala lepas exam nak kerja lah kak.hee thanks! :)

hanabunga said...

@Wafiy
Thanks wfy.alah biasalah org prmpuan kan memang kerap sakit hehe

hanabunga said...

@Alia Laila
Thanks alia :)

hanabunga said...

@Rara Nasiha
Thanks rara :)

hanabunga said...

@nur atiqah wahida
Thanks kak tiqah! :)

hanabunga said...

@cimon
ayok senang?carry marks sikit lah waaa :( thanks ya

hanabunga said...

@lisa
InsyaAllah thanks lisa :)

hanabunga said...

@Izzati Tatie
Hee thanks dear :)

azalia hjsalleh said...

errrr dik jgn le ckp mcm tu..
segan kak lya..
kak lya ni bukannya chantik mana..
dlm gambar boleh la.. tu pun lepas edit..
kalau jumpa personally.. mau pengsan adik tgk...

btw good luck ye.. jgn main2 tau

syakey said...

all the best hana! even tinggal satu papr je ponn lagi. :D

Mitsu Kizu Zie said...

goooooooooooooooooooooooood luck ;)

Ihsan Arifin said...

one paper left. isn't it ?
best of luck. klu stress, pi layan cite adamaya tu haha

TINA LEE said...

Assalamualaikum

semoga berjaya awak. Tak sangka kita satu uitm kan

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
eleh ya lettew kak lya.tak cya la.kalau jumpa depan2 mesti lagi gojes nih! :) hee thanks ya ;)

hanabunga said...

@syakey
yup 1 ja lagi paper.thanks k.syakey! :)

hanabunga said...

@Mitsu Kizu Zie
Thanks ya :)

hanabunga said...

@Ihsan Arifin
tgk adamya pun stress gak part fepa gaduh hehe thanks! :)

hanabunga said...

@TINA LEE
Aah itu lah pasal kan.kalau jumpa tegur2lah ya.thanks! :)

zOeY zAu YaH said...

pttlh mcm lma je diam..bz study erk..g.luck ya..

My Life's Journey said...

Hai hana cantik ..chak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umi harap hana chat selalu dan bersemangat jawab exaam nanti ..muahhh ..amin2

hanabunga said...

@zOeY zAu YaH
iya kak.thanks ya :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
umi hana dah hbs exam hari ni! :)