Friday, June 13, 2014

Short Note

Hello dear readers!
I'm doing fine here alhamdulillah. Been so busy with works and have no time to update my blog. Sobs.
Bukan takda masa la sebenarnya, cuma nya letih sangat2 balik kerja. Hehe mungkin belum biasa but now dah masuk 3rd weeks kerja kot.

Balik kerja ja solat asar, tido. Pukul 7 bangun, mandi makan, tengok tv jap lepastu pukul 11malam tidur. Esok bangun pagi, masuk kerja pukul 8am - 5 pm. Begitulah rutin setiap hari. Weekend cuti hari jumaat sahaja. Kerja pun tak lama mana, hanya 1 bulan. semestinya akan digunakan masa itu sepenuhnya dengan kawan2 sekerja kan. Lepas ni, berpisah sudah. Jadi, kita manfaatkan lah masa yang ada =)

sekarang 10.23 malam, tapi mata dah mengantuk sangat2 dah. Esok kerja pula. Okay peeps, till we meet again. Xx


2 comments:

Airin Diana Anuar said...

hana mesti cultural shock bila mula keje, sebab rs penat sangat plus no time freedom kan? hehe
all the best dear :)

Hana Huzaidy said...

Yes, now dah faham kenapa ramai glampreneur berhenti kerja lepas join glam. Sbb ada money and time freedom. =)