Sunday, September 18, 2011

Hari Malaysia 2011

Assalamualaikum & hai semua.Pertama sekali,nampak dak logo UiTM kat penjuru kiri blog aku?yaaa yaaa bangga sangat jadi siswi UiTM cecey.kalau nak boleh grab ja okay? :)

Oh nak update pasal Hari Malaysia jumaat lalu.Aku sambut dgn kakak aku ajee.Tapi kami sambut kat Stadium UUM.Abah ada involved dengan Larian Merdeka dan sangat bangga apabila Abah dapat JOHAN bagi kategori VVIP dengan jarak larian 6km and he tooks 15-20minutes kot untuk sampai ke garisan penamat.whoaaaaa!!!!Alhamdulillah.

Tak sia-sia aku dgn long pi support.serius cakap rasa mcm sat gila abah lari.Sebab sebelum dia lari,aku dan long pi touch up kat ladies.Dan lepas habis touch up tengok2 abah dah ada kat stadiu,.Ingatkan tak jadi join rupa-rupanya dah sampai.hee We are proud of you,Abah!! :)


haaa ni bukti lepas abah sampai.muka aku dgn long pulak yg teruja lebih haha

memandangkan aku pun takda DSLR macam anda-anda sekalian,so gambar pun tak dapat nak menghasilkan yang terbaiklah kan.ni ja lah yg aku mampu.Sambutan best lah jugak.Bolehla nak melepaskan tekanan menyanyi kuat-kuat sambil kibarkan bendera Malaysia.macam biasalah ada perbarisan,lintas hormat bla bla.Yang lain daripada yang lain ada kereta berhias lah tahun ni.

see cantik kan???tapi yg ni tak menang pun.yang menang aku tak sempat nak snap sebab ohsem sangat!!Malam tu jumpa ramai seniours.Memang ramai yg sambung degree kat UUM.ok aku harap tak dapat UUM nanti sebab aku membesar pun dekat situ so aku nak mengembangkan pandangan aku dengan merantau kat negeri orang.boleh mcm tu?

p/s : aku dah sampai Campus semalam dan final exam menanti kbai =.=

56 comments:

putput said...

NI SANGAT GEMPAAAAAK!
ur ABAH SO AWESOME!

azalia hjsalleh said...

woahhhhhh bestnya dik ;)

Afiqah Sahillah said...

ABAH TERBAIK! ahahhaa

hanabunga said...

@ putput :
heee thanks put! memang rezeki tuuu alhamdulillah :)

hanabunga said...

@azalia hjsalleh :
kan best gila tau kaklya malam tu :)

hanabunga said...

@Afiqah Sahillah :
hehe thanks fiqah :)

PahitManeh said...

wahh , menarik . best !

nur atiqah wahida said...

mak aiii!!nak jugak la logo uitm tu!
dah la sama uitm..hahaha..
hana,thanx for the phone number..:)
yup,km dok luaq kmpus..maybe km bru kot,so rasa mcam besaq gila..hehe :D

syakey said...

ewahhh, powerrnya abah awk. anak2 kena warisi ni,ye dak?


:D

afifahpah said...

hebat nya.kuat lari nih.

uitm dihatiku. ahaks!

hanabunga said...

@PahitManeh :
memang best pun cik adik manis :)

hanabunga said...

@nur atiqah wahida :
okay sama sama.hampa misscall kami boleh?hee :)

hanabunga said...

@syakey :
iyaa iyaa tapi rasanyaa hana tak mewarisi kot.peha pun besaq.susah nak lari hee

hanabunga said...

@ afifahpah :
yahhh uitm dihatiku! :)

Shahirah Zainol said...

haha tahniah encek huzaidy!

Ain SSB said...

Aww go abah Neena! :) Bestnye dapat sambut Hari Malaysia!

fiq. said...

tahniah ank ayah, eh2,, tahniah untuk ayah kamu, bagus nyer!!!!
haha

Misz Jenny said...

weh, gudlark exam! :)

ctk said...

waaahhh...tahniah2 . jOhan tuuuuu..heheheh

Liza Razak said...

abah awak mmg power laa boleh lari 6 km dalam 20 min je.lagi terer dari orang muda tau :)

nur atiqah wahida said...

hana bunga,km dah hantar mesej..dapat x? :)

hanabunga said...

@Shahirah Zainol :
thanks sheera! :)

hanabunga said...

@Ain SSB :
hee tu kan.alah dia dok over the sea tak dapat nak merasa laaa :)

hanabunga said...

@fiq. :
thanks fiq! :)

hanabunga said...

@Misz Jenny :
thanks jenny! :)

hanabunga said...

@ ctk :
aah thanks yeaaa :)

hanabunga said...

@ Liza Razak :
yaa betul tu.abah sampai pun sama dgn students uum jugak :)

hanabunga said...

@ nur atiqah wahida :
okay kaklong :))

Indah Mulya said...

oh my..congrates to ur dad! hebat jugak ye ayh hana ni..hehe..seems like u had a wonderful day..msti enjoy kan? best btol ^^

nur atiqah wahida said...

hana!kami xdapat pun mesej ampa??sedihnya :(

hanabunga said...

lah biaq betoi.kami rasa henset kami problem la.hantaq msg kat kwn kami pun dia tak reply sbb tak dapat.kami lagi sedih :'(

zulhilmi.tempoyak said...

hmmm....kiut jugak...

tumpang tnye...
camne nk ngorat awk..

hahahak

Mya said...

nampak meriahnyaaa =D

hanabunga said...

@ zulhilmi.tempoyak :
apa yang cutenya?

hanabunga said...

@Mya :
memang meriah pun mya :)

Umie Artoqiemie said...

obah slambe je.. korang yang beria-ia hahaha.. tahniah uncle !!!

zaty said...

hebakkkkkkk abah diaaa. >.<

Mya said...

ow jeles2 =p

Addin said...

ahaha tahniah ! :D best nya tengok . huhu haritu sambut kat bilik je

p/s : kirim salam kakak ehh

nur atiqah wahida said...

beli handphone baru la..hehehe :D

asfira aminuddin said...

hebat gila abah u babe! congrats to him :)

zulhilmi.tempoyak said...

adeh....awk la yg kiut...

tp sy kiut jugak...hahak

cik mun said...

good luck ye exam..
menarik betul buah durian tu..

fyna said...

cntiknyeeeee..congrats to abah ok =)

hanabunga said...

@Umie Artoqiemie :
aah tahu tak pa.macam kami pulak yang menang kan hehe

Azyan said...

wow, abah hg awesome gila hana. :D

hanabunga said...

@zaty :
wey takdalah.janganlah puji lebih2 hee :)

hanabunga said...

@Mya :
tak perlu jeles lah sayang =.=

hanabunga said...

@Addin :
tu lah hana pun nasib balik rumah.kalau tak memang sambut dalam bilik jugaklah hehe

hanabunga said...

@ nur atiqah wahida :
okay tunggu dapat dekan dulu winks winks~

hanabunga said...

@asfira aminuddin :
biasa aje sayang thanks tau!

hanabunga said...

@zulhilmi.tempoyak :
perasan lah awak ni adui

hanabunga said...

@cik mun :
thanks cik mun :)

hanabunga said...

@fyna :
canik kan tapi tak menang pun.thanks sis fyna :)

hanabunga said...

@azyan :
haha awesome as daughter as father la.

kura said...

wuh. hebat abah anda? tumpang bangga. Eheh. hahah