Thursday, May 14, 2009

regret

neah.skrg bru aku tau.sbb apa aku xdpt msuk sbp.sbbnya aku tsilap isi part warganegara tu.aku p isi penduduk tetap.sptutnya aku kena isi warganegara malaysia sbb aku mmg wrganegara msia pun.

ya Allah.rsa cm:aduiii awat aku bodo cgat!!sbb menda kecik tu aku da hilg impian aku weh.srius aku frust gla.aku jd marah kt diri aku.i put the blame on myself.xtau.rsa cm kecewa cgat.hrapn aku hesh hilang cmtu ja weh

srius aku rsa down glaa ar.nk studi utk exam pun xleh da.rsa lemah cgat.dahla aku tgh demam.haish.

n now bru aku tau pasaipa aku xditawarkn ke mn2 sbp.rupa2nya sbb tu ja silap aku.myesai cgat wei.

n td aku call jpn n seb bek En Fathullah yg agkt.dia sopan n brbudi bhsa.dia check suma butir2 sal aku n kata pmohonan aku gagal.n dia hbaq la aku silap tang mn bla bla.n dia tny aku nk msuk mn.aku tecengang gak ar.bleh plih ka?

pastu aku list ar.aku kta nk msuk sms Syed Putra,perlis.sms Kubang Pasu,Kedah.dgn sms Kepala Batas,Penang.

pastu dia tny ar sbb pa nk msuk situ suma.n aku jwb la.xtau ar jwpn aku tu bguna ka dak.hesh.aku xsgka lak sbb tu ja aku xdpt.

tp tp dia kata ar insyaAllah dia leh tlg ubah.bguih.tlglaaa tlg tlg tlg.aku nk cgat msuk.tlglaaaa........

tp ada hrpn kah lg utk aku msuk sbp????

24 comments:

chapter 14 said...

doa la bnyak2. msti dpt pnyaa. smoga kak ain lega dr demamm

angkasa said...

thanx ya adik syifa
:)

firahfairytale said...

yeah..
keep Praying to Allah.
InsyaALLAH dpt nnt.
ada harapan la encik fathullah tu kata nk tlg

nbk said...

la.silap cikit tet pun jd cmni noh :/

gadis pantai said...

uhh, jadikn kesilapan ituh sebagai iktibar yep? isi betul betul laen kali :) hee, apew pown akak wish gudluck kt hana, apa pown jadi lakukan dengan usaha, Insyaallah berjaya :)

apple said...

rugi kak
tp xpa
hrp2 dpt lagik. amin!
:)
jgn putus asa!!

[STATIK-X]self spirit said...

insyaallah..
doa2 la..
hana nak tinggai kami gak
adush!

Addeena Dzakwan said...

harapan sentiasa ada dik, cuma usaha dan banyak2 kan lah berdoa ye,gud luck:)

aifaa said...

doa byk2,Allah tolong hamba-Nya dalam kesusahan.Insyaallah

angkasa said...

to firahfairytale:
thax ya kak
insyaAllah
ada agi kot hope
:)

angkasa said...

to nbk:
tu laa psai
myesai glaaa
:(

angkasa said...

to gadis pantai:
haa tu laa kak
myesai ouh

angkasa said...

to apple:
yaya hrap dpt lg
thnx dik
:D

angkasa said...

to statik:
aku xdpt pun
elax ar

angkasa said...

to adeena:
tu laa papa pun thanx yaa kak
:D

angkasa said...

to aifa:
btui dik
ni ujian ja kn dik?
thanx ya
:)

nOoRoLe said...

hm..dah lama kakak jd silent reader..
i'd been reading your post..n wonder..napa kak ngah nak sgt msk sbp?

apa niat kak ngah?? kalau la sbb nya nak dok dkt dgn ehem2. baik btoi kan niat tu dulu. kalau niat sng nak p oversea suma, bgs la.

recently, it seems that ur too deeply in love.. dont u know that love hurts?? kakak bkn nak marah, kakak pon bkn bagus sgt. i had boyfriends during school. at that time i think i like them, but deep in m heart i know that im not serious. n none of them exist in my life now.

maybe kak ngah rasa kakak macam kejam doakan yg xbgs..but then, kakak tkt somthing bad happend, n u'l b broken hearted. skrg ni niat kita tu study utk balas jasa mama n abah, yg kaple2 ni boley, tp u must know the limit la.

tah la. kakak ckp ja. sbelum jd pa2 kat kak ngah. but for someone, sho had been in love and was hurt before, i think i should say something here..

n syukurla, yg kak ngah dah tau kesilapan ms isi borg tu, at least ur not gonna repeat the same mistake utk borg masuk uni or borang scholar nnt..

just think bout it k!

angkasa said...

to noorole:
thanx yaa kakak
xpa xpa xamik hti pun
elax suda k
tu laa myesai gla sal silp isi borg tu ish
:(

Mil said...

ouh..sbb kcik ja smpai jd cmnih ?
adoy..
bdoa la..insyaallah..
Allah tu maha bkuasa & maha penyanyang..
dia xkn hmpakn hg klo hg mnx sngguh2...

°šYąňáĐyą° said...

pakat nk kluaq dah ka :(

angkasa said...

to mil:
haa tu laa psai
adui frust glaa hg tau dak
hesh

angkasa said...

to syanadya:
aku daklaa wei
:(

missfarhana said...

all da best. doa bnyak2. insyallah bley msuk :)

angkasa said...

to farhana:
thanx yaa
amin
:)