Wednesday, October 12, 2011

Bini-Biniku Gangster :: Download Full Movie

Assalamualaikum & hai semua! Wah lamanya tak update ni! Bukan busy pun cuma tak tau nak update apa.Serius.Nanti kot post hal perasaan entry macam tak berkualiti pulak kan.So mencarilah aku ni benda apa yg boleh di-post-kan yg boleh bagi benefit kat readers blog kesayangan aku ni.Dan tadaaaaaaa!!


Ya ya ya aku dah tengok weh movie ni sumpah best sangat sangat! Aku bagi 4/5*yalah kat skola pun cikgu tak bg fullmark even karangan best nak mamp kan.Huhu.Aku buat entry ni tak bertujuan nak buat review movie ni.Cuma nak share yg aku download movie ni masuk dalam lappy aku.Yah ni 1st time aku download full movie so aku agak ciwi*excited lah kan.Nak tunggu download punyalah ber-jam-jam.Meluat okay.Sebbaik movie best.
Part ni bestlah memang terbaiklah depa cover diri daripada kantoi dgn si SS tu.wink~
Klik untuk download
SINI
Aku pakai You Tube downloader.Tak tau lah kat lappy masing2 dah ada belum tapi kalau belum ada kena install dulu kot.Lappy aku pun kakak aku yang buatkan.Boleh add dia kalau nak tanya.HEHE.Ataupun leh tanya Pakcik Google okay.
Yes aku suka si Yana ni bila part action.Waah mmg menjadi!!Tendangan dia sharp weh.Intan Ladyana pulak aku no comment.Kalau tgk size badan pun dah tau dia macam mana kan.Boleh lawan ka tak.Eh namapun movie kan.Ada gak aksi yang menjadi ada yang tidakk.woot =.=


Bagi aku movie ni memang ada pegajaran lah.Banyak okay.Aku nak list tapi cam tak best lah tak suspens korang nak tengok nanti.So tengok sendiri k?Aku dah tolong cari jalan ubatkan kebosanan dak2 Diploma UiTM yang tengah cuti sem tu.Hee

So apa yang aku boleh cakap,tengokla Movie ni nescaya anda takkan menyesal. :)

p/s : Aku nak bersin tapi asyik tak jadi kbai.

36 comments:

Addin said...

tengok dia punya trailer pun dah gempak . belum sempat nak tengok lagi.

Arif Aiman said...

kat youtube ada fullmovie.. huhu.. kat strofisrt ritu pun dah keluar.. so, confirm2, ada yg private free2 pnya... btw..

movie ni.. alahai.. lkonan manja tu sgt mnjadi.. haaa ;p

azalia hjsalleh said...

love manjer

My Life's Journey said...

umi dah tengok citer nimlm tadi hana hihihihi .. memamng best ..umi nak tukar la title die ..bukan bini2 ku gengster .. tapi bini2 ku samseng lalalalala


best entri ni, hana baik sebab kongsikan bersama ..chak!

Afiqah Sahillah said...

best wehh :PP

Wani said...

ala nak tengokkkkkkk :'(

hanabunga said...

@Addin :
oh ya kah?bolehla tgk time cuti sem cam gini addin :)

hanabunga said...

@Arif Aiman :
sokong part manja menjadi tu okay :)
oh tu lah kalau malas nk tgk kat u tube ataupun tak sempat nk tggu loading smp habis bolehla download kan

hanabunga said...

@azalia hjsalleh :
love it too =.=

hanabunga said...

@My Life's Journey :
welcome umi.takda hallah hana pun actually tak tau nk update apa.sebab tu main letak ja entry ni haa :)

hanabunga said...

@Afiqah Sahillah :
kan.sangat best!

hanabunga said...

@Wani :
tengokla dear.tekan ja link tu terus ke you tube.

Rtp Farra Arisha said...

sayaaaaaaaaaaaang, ye anjeeee. that make me laugh untill non stop..totally funny! :DD

Ain Zulaikha said...

dah tgk dah cite ni dua hari lepas, best sangat.. kelakar.. wajib tengok

hanabunga said...

@ Rtp Farra Arisha :
yeah mee too.sangat terkejut sbb diorang berlakon manja2 sangat menjadi! :)

hanabunga said...

@Ain Zulaikha :
kan.kelakar sangat2!

anitadiana said...

memang best dan kelakar ..wajib tengok..kak ita tengok 2 kali dah..best..best..

Izyan Masri said...

TAK SEMPAT TGK LAGI MOVIE NI.PASNI BOLEHLAH DOWNLOAD LAJU2 XD

PSTT:KAK YAN DULU SBP INTEGRASI GOPENG

hanabunga said...

@anitadiana :
wwaaah kak ita lagi advance 2 kali.hana baru sekali hehe

hanabunga said...

@Izyan Masri :
haa bolehla kakyan.tak rugi tgk tauu :)
ooo intergop.okay2.ada kwn sorang dok situ hee

Mya said...

dah tengok! best. suka yana buat action. mg jadi kan? =)

zaty said...

HAHA.mcm cerita korea pulak.my wife is a gangster.. huhuh XD

Cik Jannah said...

ahaha. dah donlod. ta tgk g jer.

ade2mama said...

bestttt cite dye ...

fatin hanani said...

yaya cita ni best sgt..kak fatin tgk leps balik cuti sem ritu hehe
mmg best..lawak dia yg x leh blah..hehe
mmg best cita ni :D

hanabunga said...

@Mya :
betul mya.sangat menjadi.sharp sgt tendangan dia :)

hanabunga said...

@ zaty :
yea??pengarah filem ni prnah ckp kot tak tiru cerita tu winks cuma pinjam tajuk ja kot

hanabunga said...

@Cik Jannah :
oh nanti bila free download la eh?

hanabunga said...

@ade2mama :
yup sangat best!

hanabunga said...

@fatin hanani :
see kan.memang bes ar untuk lepas tension cam kita yg baru hbs exam ni kan.winks~

fatin hanani said...

hehe yew2..satu g tgk running man hehe
mmg gila ilg tension tau dak hehe
tegelak2 tgk running man hehe :D

Mya said...

tula. better compare to intan ladyana, even intan tu ada jugak basic skills dalam martial arts. tp xtau napa aksi yana lg menyerlah=)

hanabunga said...

@ fatin hanani :
ya eh?running man tu movie ek??

hanabunga said...

@ Mya :
oh ya ka??oh dia ada basic martial arts.tak tau pulak pasal ni kan.entahla tumbuk pun mcm tak menjadik ja.yana lah yg the best!winks~

putput said...

BESTKAN!!!!

hanabunga said...

aah sangat best! :)