Tuesday, May 12, 2009

tagged by gadis pantai

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup anda
handphone

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
t-shirt 'AKU CINTA DI COUPLE' :DD

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
tepi pantai :)

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda kekal?
forever selagi mampu :)

5. Adakah anda dilamun cinta?
ya.hee :DD

6. Di manakah restoran terakhir anda makan malam?
Hotmas


7. Namakan buku terakhir yg anda beli.
bila tah.thun lpas kot last beli buku.xigt dah r.

8. Apakah nama penuh anda?
Ainur Hana bt Huzaidy

9. Anda lebih senang dengan mak atau bapak?
mama kot

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk kali pertamanya dalam hidup
erah(kwn kt myspce)

11. Sebutkan 8 sahabat yang paling rapat dengan anda bukanlah dalam susunan

sheera

madhy
anis
een
atin
pinat
farah ain
'amed'

12. Adakah anda mencuci pakaian sendiri?
no no no

13. Tempat paling seronok yang anda mahu pergi.
Fraser Hill tempt honeymoon.haha

14. Pelukan atau ciuman?
ciuman

15. Butirkan 5 tentang orang yang tag anda
baik
mata bulat cm panda
ska pggey syg
kak fiqa
amik akaun time spm

kak rina

16. 8 perkara yang amat saya gilai buat masa ini
sms mlm2
online hari2
studi utk mid year
makan
kacau adik2
pikiaq sal sbp :(
terigtkn kwn2 yg pndah
rindu dia

17. 8 perkara yang sering diucapkan
tudia
awat jd lagu tu?
ish hg ni mluat aku!
dah r.malaih nk pkiaq
xpa2 elax suda
aku xkta pa pun
xmau xmau
tudia hg crita muhonk

18. 8 buah buku yang terbaru anda baca
prinsip perakaunan
bku rujukn math
buku KOMSAS
anak laut
bku rujukan chemistry
buku teks sejarah
buku motivasi azimat peperiksaan
diari nadiah
p/s:(tengah exam mood rajen mai)


19. 10 lagu yang saya boleh dengar berulang kali
11 Januari-Gigi
Jangan Kau Lepas-Alexa
Jangan Tangisi Aku-Anima
I'm the lucky one-anuar zain
tentang kita-aku
Kekasih yg tak dianggap-kertas band
Kau pergi-aliff oiam
cinta antara kita-duta
selalu mengalah-seventeen
never be replaced-1st lady

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
-pmr senang
-kena usik tu best
-pembakar semangat penting utk p skolah
-tension itu best
-friends are everything
-hormati guru anda
-dpt kejayaan itu sweet
-bhagia tgk parent kita bgga dgn kejayaan kita

21. Mari men'tag 3 orang lain
gadis merah jambu
smiletokill
naughtyboykid

p/s:thanx kak rina sudi tagged

9 comments:

nbk said...

ak pon kena jugak ka? ayokkk
bizi exam bizi exam. lalala

angkasa said...

taboh kot

chapter 14 said...

hahahha. jawapan yg menarikk. saya suka. haha

atok said...

ahha neena pon lyan shirt tulis2 cmtu ka?
eheh

gadis pantai said...

heee, menarik menarik :) malu akak sygg tiba tiba ada gambaa :) heeee sayang kamu!

angkasa said...

to chapter14:
mnarik ka?
cm buhsan jaa pn dik oi
haha

angkasa said...

to atok:
haa layan ja suma
tu tshirt couple tau
haha
:D

angkasa said...

to gadis pantai:
hee alala syg akak jugak!

Ain SSB said...

Hana hun, here you go! Link to download Aku Bukan Tomboy yang Hana nak! :) http://jieazzmovie.net/mkvrmvb/aku-bukan-tomboy-2011-malay-dvdrip-mkvrmvb-avi-qalesya/