Tuesday, May 05, 2009

sahabat

sedih.yep cgat sedih kn bila kita kena berpisah dgn best friend kita sejak form1.cgat perit.cgat pedih bila dlm masa yg sama kita kehilngan 2 org best fren kita sekaligus.hanya Allah ja yg tau cmna aku rsa skrg.aku xtau.rasa ne 2in1.

1st aku sdih cgat sbb anis dgn madhy nk pndah p sms kepala batas,penang.n 2nd mugken sbb aku xditawarkn ke mn2 sbp atau mrsm kot.sedangkan kputusn pmr km sama.n aku tertny2 jugk sometimes..apa salah aku?apa yg aku da buat smp aku langsung xditawarkn ke mn2 sejak dri f1 agi.aduiiii.aku pelik.pelik cgat.sbb apa suma impian aku kn sush cgat nk gapai ya?sbb apa suma org lain aku tgk cm mudah jaa nk dpt msuk sbp atau mrsm.tp aku?sush cgat lol.


aku igt agi aku gilaa pulun time upsr bg dpt 5A sbb nk msuk mrsm.tup2 bla aku dah dpt cket twaran pun aku xdpt.ok.xpa.bla taun nk amik pmr.aku pulun.sepulun pulunnya.aku usaha.aku blajaq.aku korbankkn suma tenaga aku uat revision dgn kak wani pa tme buln puasa.stayback smp ptg sbb nk studi dgn dpa.n alhamdulillah aku dpt straight.tp bla tawaran utk msk mrsm@sbp kluaq.sepa aku xdpt?sepa sepa sepa???????sedangkan org hat xdpt stret leh lak dpt mrsm.huh cgat xadil laa!!

aku bengang glaa.aku frust cgat tme 1st intake utk sbp@mrsm.n lpas tu aku xmharap da nk msuk situ.n aku da tekad nk dok smj.sbb ada kwn2 aku.kwn2 aku yg satu geng ngn aku sejak f1.tp 30 april re2 tup2 kluaq agi tawarn utk ke sbp hat bru bkak tu.aku sure2 xdpt.tp best frens aku dpt.n depa akn p.esk.6mei.ya Allah.aku rsa kehilngan cgat.aku sedih glaaa ar.mula2 anis dpt tu aku sdih.n aku da leh tima yg dia nk pndah.tp td tup2 lpas kls akaun,,madhy kata dia dpt p sbp tu.aduiiiiii.aku xtau nk kta pa.aku ngn sheera teriak xsgga ar.glaaaa weh sedih.srius sedih.n km 4 org p teriak kt tgga tu.aduiii biaq p org nk tgk.xrsa pa da.hurmmm.

lpas ne xdak da muka tension anis.lpas ne xdak sapa da nk crita kat aku pagi2.lpas ne xdak sapa da nk gadoh ngn aku.lpas ne xdak sapa da hat nk usik aku kt tgga.lpas ne aku xbau da perfume anis tiap2 hari.lpas ne aku xleh tgk da dia kalut pgi2 sbb xsiap hw.aduhhh sedihnyaaa :(((

n madhy.kwn aku sjak f1 agi.sekels smp f4.best fren hat salu mai tdoq umh aku.yg baik.yg pyabar ngn aku.aduii lpasne aku xtau nk tny sal kimia kat sapa da.lpas ne aku xtau nk lpas mrah kt sapa da.lpas ne xdak sapa dahla hat nk mai lepak2 kt umh aku.aduii sdihnyaaaaaa.

ne 1st time aku rsa kehilngn kwn yg glaaa2 lpas najwa pnda.n skali aku kehilngn 2 org.aduiii berat cgat cgat cgat.byk cgat kenangan km kt smj ka kt mn2 ka.hesh.aku xtau.sedih.td luah habih kt sheera.

&& aku tetap bsyukur.wlaupun aku hilang 2 org kwn.tp Allah xbg aku kehilngn sheera.n mngkin sheera da ditakdirkn utk setia dgn aku.n madhy utk anis.srius aku sedih cgat.dok tulih entry pun ayaq mata dok kluaq.hesh.sori soriiii emo tlbeyh.hrap suma leh bg sokongn n nsht yaaa.thanx cgattt! :))


anis,sheera,aku,madhy


anis & aku


madhy :((


syg hg sheera
<33

p/s:tq utk cik nbk sbb bg aku dgn sheera fmes.:DD

14 comments:

Mil said...

hana...saba laa.. ;"(
aku yg bru kwan ngn anis mmg trasa gla gla gla khilangan dia..
klo ang..lg trok laa kn..
aku xtao nk ckap cmna..
tp..smnjak aku kt smj,
nih saat yg plg sedeh pnah aku lalui.. ;"(

sheera said...

huwaaaa ;"((((
hana T,T
aku terigt nangeh tadi
huuuu sedihhhhh

angkasa said...

to mil:
ish xleh sbaq da aih
aku sdih glaa ar
hg telah la kn aku tau hg cmna dgn anis
adui

angkasa said...

to sheera:
wehhh
:''((

Mil said...

xpham hg ckap apa..
tpi..aku sedeh gak..
mmg x tahan da ! ;"(

nOoRoLe said...

hm..kawan bkn sorg!! nnt masuk u pon tinggai smua...kna blajaq wat kawan baru la..

nbk said...

pemes ka? haha. bkn ad org bc sgt pon blog ak tu :P

jgn sedey² na. agak kurg best tgok ang nangeh²

eyqa said...

:"((

angkasa said...

to mil:
ish hg ne
kata cmtu uat hilg sdih aku lak
haha
dah okeh
biaq depa p
nk blajaq kn
bkn p xblik dah

angkasa said...

to noorole:
tu slah satu sbb laa
aduiii sedih
:(
btw thanx

angkasa said...

to nbk:
uish aku bc dri ats smp bwah chek
btoi ka xska aku teriak?
waah tharu
:D

angkasa said...

to eyqa:
wehhh
:(

Mil said...

yeahh..
bukan p x balek da..
aku,hg,amet,sheera..
4 tiga sdih lepa p..
hurmm.. ;")

firahfairytale said...

jgn sdeh sdeh
akk pon pnah rs cmtuh
lm lm ok la.
u guys are still rox frens!