Saturday, July 09, 2011

ber-huha bersama roomate

assalamualaikum & hai semua.weee kemarin hari Jumaat kan.so aku dgn roomate plan nbak hangout sebab terlalu lah stress dkt campus.mula2 nak sewa kereta tapi mama tak bagi pulak memandangkan aku pun baru ja dapat lesen.hmm
kami keluar awal sangat punyalah excited hihi pukul 10 am dah keluar balik pukul 6 ptg.then shopping apa yg patut,karaoke dan tgk wayang movie Sekali Lagi..hihihiihi puas hati gila boleh tgk movie tu mmg aku dok countdown nak tgk movie tu.tapi..ending dia mcm tak best sgtlah!alaa mmgla happy ending tapii ending dia aku nak Lisa back to Shahiezy Sam!*xtau eja betul ka dak.huu
so ni lah roomate aku.boleh panggil Tikah ye kawan-kawan :)
p/s : semalam ada Konsert Hijjaz dan Akhil Hayy dekat UiTM Merbok,Kedah.wuu nanti aku upload k.bye2

17 comments:

puterinuraqiliah said...

best kan dpt berjimba ngan kwn! hahaha

webcam always da best!

PahitManeh said...

sis , lawaa ! mata mnawan .

azalia hjsalleh said...

WAHHHHHH , dh pandai make up skrg ;)
GUD JOB girl ;)

B.A.N.A. said...

narsis abissss dah!!! ehehe

angkasa said...

puteri :
haa best tu mmg best tapi duit mengalir tu yg tak best.heeee betul2 webcam syok2.tangan dua2 boleh beraksi.hee

angkasa said...

pahit maneh :
haaa mata contact lens dik.fake tu.hee

angkasa said...

kak lia :
heeee make up simple2 ja kak..thanks :D

angkasa said...

bana :
narsis tu apa?hukhuk :(

puterinuraqiliah said...

duit mengalir keluar tu parah sket=.=
ad kot jalan-jalan yg x guna duit^^
hahahahaha

best sgt2 kalau webcam!!

angkasa said...

adaaaa kalau ada someone yg sponsor.cewaaaahhh!!!!tapi nak keluar kat uitm kedah ni susah sikit.wuu

fyna said...

eh yang kfc warna hitam tu..breakfest ek? xpenah tgk lagi hehe

fyna said...

owh btw sis pakai lense puffy 3 tones grey and this week sis akan buat natural makeup =)

angkasa said...

sys fynaa!!!mcm xpercaya singgah sini.heee aah tu yg breakfast.pkul bpa entah smpai 11 pagi jaa
thanks for ur comment okay! :)

syakey said...

ada rumet yg bley nk huhah2 skali mmg best ;D

angkasa said...

yeaahhhh betullll tu.xnak lah yg skema studi ja memanjang kan.

B.A.N.A. said...

@ angkasa: narsis tuh suka foto-foto

♥Syid♥ said...

wahh, atikah mahmood !
member lama kami =))
lama tak tengok dia...
dia gila2 kan ? hehehehe