Friday, January 29, 2010

badan cergas otak cerdas

cey entry cam apa lagi aih.hee :D:D
nih nak cita,pagi td skolah aku buat morning jog(MJ).MJ ni kira latihan utk merentas alam lah.latihan saja ya.ok xpa lah.

aku n geng2 aku jln ja xlari pun.syok gilalah!enjoy cgat.kmi nyanyi suma ada.syok2.then sapa yg dah smpai kena kumpul dekat padang.tau dak,geng aku 2nd last yg smpai.hahahahaha.mn daknya.singgah merata.mcm mkn angin nuh.pastu budak2 lain yg dah smpai tepuk tgn sorak2 kt geng aku.eceh jleshlah depa tu.but its oke.at least kami hebat gak sbb ada org sambut bila smpai pdg tu.agak malu.but no hal lah!asalkan enjoy!hahhaaha

GTMS muah muah!
p/s: lagi 2 org xda dlm gamba sorry


10 comments:

$y4h!r@h said...

dpa yg sorak 2 jahat.
kmi dak.
haha

wani said...

gtms tu apa?
hee, nnti kwn kami msuk sek hmpa

azaliahjsalleh said...

chantek arr baju batik korg!

atok said...

minum lah milo! kke

angkasa said...

to syahirah:
hahahaa its oke lah dik :)

angkasa said...

to wani:
adalaa nm geng kmi hehe
hmp dpt skola mn/

angkasa said...

to kak aza:
aah thanks kak

angkasa said...

to atok:
haaa buleh gak milo
leh bg tenaga hahaha

Syarifah Nadiah said...

aku dah lali ngan kain batik oren ampa nih haha

angkasa said...

well~skola kmi kan femes haha