Monday, December 05, 2011

Syahrul Azwari bertweet dgn Hanabunga.Ada yg nak kerat jari dak?

Assalamualaikum & hai semua! waah waah tau dak tau dak semalam aku chat dengan Syahrul Azwari Ibrahim tahuuuuu! hehehehe best sangat2.happy sangat2 semalam.tak percaya tengokla bukti semua kat bawah.ni siap print screen lagi tauuuu.winks~ jangan jeles lah ye.


bila dia reply tweet,rasa macam aaaaaaaaaaaaaaarghhh dunia ni aku yg punyaaa!ya lah kalau fan yg puluh ribu ni selalunya susah nak reply tweet kan.sbb tu aku terkejut sgt2 dia reply.pengsaannnnnn =.=


Ala apasal ada perkataan "him" pulak ni kan.hee act,ni admin yg uruskan.bukan syahrul himself.maksudnya yg aku tweet semalam tu bukan dgn syahrul la.faham tak niiii????hmm tu ada yg dah angguk maksudnya faham la tu.nice :)


ni bila aku bagi tau nak buat print screen.hehe aku pun stalk punya stalk punya stalk,tgk2 syahrul tu dah ada girlfie dah.apa lagi frust gila lah.but its okay.just minat dia punya karier.bukan personal life.admin you're right :)





ini bila tanya pernah jumpa syahrul atau tidak. :) invite me too tau kalau nak pergi jumpa dia.ah so teruja ma.



seeeee siap panggil "dear" lagi.sumpah tak tipu aku imagine syahrul yg reply semua tweet ni.pengsannnnnnnnnn kali ke2 =.=




see seee dia retweet yg aku gtau nak update blog pasal malam semalam.hee siap panggil dear lagii.....aduhhh pengsannn kali ke3!!! =.=




ok time ni aku pun dah nak offline.sakit kepala lah makan nasi lemak sampai 2 bungkus.1200 kalori dah dalam badan aku mau-nya tak sakit kepala. :3


btw admin,if you are reading this entry,I would like to thank you for being really nice to me last night ya.memang tak sombong lah..even I did not know your gender but again thank you :) sangat best laaaaa.lepas ni hope u reply my tweet again ya. :)

38 comments:

azalia hjsalleh said...

hahahaaaaaaaaaaaa.. excited baca smpai habis....
patutlah dia reply rupanya admin.. hoho

syakey said...

ecece.. walaupun admin.XD

Kyril said...

hahaha.
pengsan smpai bnyak kali aihh. :D

niena :) said...

Waaaaaaa, untung untung. Haha (:

PahitManeh said...

untung gilaaa :DD

Nurul Iman Rosman said...

wahhhh,

boleh lah even admin kan ;)

❤nadiah.rahim❤ said...

admin rupenye....hehe..xpelah..ok dah tu..lau ndiah pun..sure pengsan jugeee..:)

Cik Oda Gelang said...

untung laaa...tapi..sapo ni? kakakkaka

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
tak kisah kak even bukan dia yg reply.tetap suka :) hee

hanabunga said...

@syakey
hee betul kak.even admin.tak kisah :)

hanabunga said...

@Kyril
mau tau la.sangat terkejut :)

hanabunga said...

@niena :)
Thanks dear :)

hanabunga said...

@PahitManeh
biasaja hee thanks dear :)

hanabunga said...

@Nurul Iman Rosman
betul at least admin reply gak kan :)

hanabunga said...

@❤nadiah.rahim❤
hee smeua org mcm tu dear.tu la hensem sgt :)

hanabunga said...

@Cik Oda Gelang
pemain bola sepak harimau muda dear :)

hanabunga said...

@Mrs. Lady's Stylo
tq dear :)

zaty said...

ceceyyy sukanya diaaa!haha.ni klu syahrul sndri yg rep mmg taklej tidoq malam apa.weeee XD

zaty said...

*takleh , haha. (typo)

Amyra Azhar said...

waaa,waaa, pengsan! hehe

FANTASTIC PIECES said...

jom join GIVEAWAY

THE WINNER WILL GET ANY AVAILABLE ITEM WORTH RM 35.00

http://fantasticpieces.blogspot.com/2011/12/fantasticpieces-giveaway.html

hanabunga said...

@zaty
omg tak boleh bayang lah gituuuuuu :)

hanabunga said...

@Amyra Azhar
ok jom pgsan sama2!hee

hanabunga said...

@FANTASTIC PIECES
Thanks ya :)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mesti hana tak dapat tido malam ni ..best2 ..


umi suke bile tengok hana gembira ..piwetttttttt :)

kura said...

untung hanabunga!

hanabunga said...

@My Life's Journey
Boleh ja tidur umi.tidur sambil senyum!hehe

hanabunga said...

@kura
Thanks kura :)

zOeY zAu YaH said...

kalau dia sendiri yg bls mmg sah awk pgsan ahahhaha...

hanabunga said...

@zOeY zAu YaH
pengsan 2 hari :3

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

oh, glemer u! hikssss

hanabunga said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION
Tak glemer mana pun sayang :)

cik ika said...

untungla..heheheh..senyum smpai telinga la uh..

hanabunga said...

@cik ika
smp ke belakang kepala dear :)

Mya said...

hana hanaa where r u? tengok dhia eh? hee

Farah A said...

Kite dah kerat jari kite dah. Sobs sobs. Heeee :D

LittleGurl said...

waahh best best ;D