Friday, June 18, 2010

i'm here to say goodbye.

wuit.amboih baca title kemain en,
act,aku ketandusan idea lah nk boh title2 nih
eh tp betul jugak,
goddbye dah ler yunk oi dah esk nk pulang ke sarang dah
waaaaa~xsuka!!! :((

okela.bekpi dluk.ish lama noh xupdate.
rindutapimalas lah syg.sorry nah
oke.nk upload gmbar dluk.


wif madhy.
kat tusyen biology.
hue my life will **** without u la weh!!

anis && fiqa
uih payah sggh nk dpt gmbaq anis ne tau dak
geram gakla.grr

haha ni lepas tusyen bio.kami pi lelepak jap kat Jitra Mall.tgk wyang
ceta Lagenda Budak Setan.uih sonok gila kot ceta kot.ngee best!!

ok then,khamis tusyen Chemistry lak.dok ngn anis nur amalina gitu.cea.hehe
cntik tau dia.cun cgat.


hah tu lah dia.segak gila kan??
wiwiwi :)

okla.cuti sekolah yg xsmp 2mggu nih aku rasa sat cgat
haih.mcm jeles ja kat aku en
xpala.aku tggu cuti bulan 8 kot if I'm not mistaken lah.
ala yg cuti smggu tu.nak lelepak dgn geng2 aku tu lg lah && of course insan yg tsyg.hehe

okey,salam && muahh!!!

8 comments:

azaliahjsalleh said...

study betul2 ye dik
result biar gempak =)

angkasa said...

haha tenkiu kak
:)

Afiqah Sahillah said...

yeay ade gmba aku :D nnti lepak lagi kita karok nah?

Syarifah Nadiah said...

bubye hana

angkasa said...

to fiqah :
haha okay!
taupun aku mara.hee

angkasa said...

to nadya:
bubye :D

fazRul said...

elOw...dtg guling2 jap..;)

lama tak lepak kat kedah..dlu masa skola lepak kat SP jer..layan cinta monyet..hehe

angkasa said...

to fazrul :
haha hello :)
owh sp
kg halaman :)