Saturday, February 05, 2011

ceritera seekor katak

macam annoying gila kan aku post pasal katak.huu
fyi,sejak aku pi plkn ni.aku dah TERBIASA dgn katak
mcm ni ceritanya
1st aku jmp katak,time tu aku nk basuh bju
guess what?katak tu dok dlm baldi aku bermaharajalela landing ats baju2 aku.
grr.katak moden nih.
aku mnjerit punya tkejut.then kwn2 aku mai tolong selamatkan nyawa si katak ni la kan
2nd time.again!aku rasa katak yg samala sebab jenis n size pun sama
DAN..tempat dia landing pun tmpt yg sama
tapi.kali ni aku dah xmnjerit.
aku siap halau lagi si katak ni.haha


3rd time : dalam bakul mandian aku.ada ka patut dia duduk celah2 pencuci muka aku semua tu

tkejut berukla nyah time pagi2 nk mndi tgk2 katak kt situ
tapi..xmjerit oke.aku halau dia keluar.haha *berjaya
4th time : aku tgh mndi pagi..tiba2 jea dia mncul dpd lubang toilet tu
terkesima sebentar lah aku.
mcm mana la dia buleh muncul noh.pelik2
nota kaki : aku dah biasa dgn katak.sejak masuk PLKN.haha amazing experience!


3 comments:

Arabella said...

hg bolah jadikan haiwan peliharaan da kot?
:D

jade said...

neena.blog kau comey:)ak suke.

angkasa said...

nadya : haha buleh no hal.mcm cerita putera katak tu kan.hee

jade : hee maseh2.I like yours too