Wednesday, March 28, 2012

Baucer RM200 :)

Assalamualaikum& hai bloggers!apa khabar semua?harap sihat ya InsyaAllah :) so vaucer rm200 dah habiskan lama dah. Sesi 1-beli kat Hasani Bookstore.Sesi 2- beli kat Popular,Central Square,Sg Petani. haha bila cakap pasal popular CS,aku teringat gila2 peristiwa yg berlaku kat situ.1st time kot dalam hidup aku wuu scary!


Ada novel cinta-cintun dgn buku kerohanian.Agar seimbang dunia akhirat.InsyaAllah :)



Dan dalam banyak2 buku kat atas,aku baru selak2.YAAA SELAK2 buku "Jangan Bersedih","Allah is calling","Anda bertanya Ustaz Al-idrus menjawab" tu.yang lain belum lagi heheheh aha dengan world map tu dah bukak dah :) Yg masih belum guna vaucer tu,cepat2 guna sebelum 31 March 2012! :) Thanks a lot govern! :)

29 comments:

kura said...

haish.. boucer den awal bulan hari tu dah habiss dahh. hahah

hanabunga said...

Samala.baru sempat nak update heheh

lisa said...

nak satu buku? lisa x dapat voucher tu.. T_T

azalia hjsalleh said...

untunglah beli utk diri sendiri je..
akak guna baucar utk sis n mak
dorg borong byk sgt..
so dpt beli 2 novel je..
hu

syakey said...

bagus bagus ^^

Etong said...

hehe bestnya buku2.. etg pun beli buku2 keagamaan jg, yg langsung x kena mengena dgn pelajaran haha

Syimir said...

sy nye baucer abes beli buku2 ilmiah je kot..haha.dpt 2 buah buku.sebb sebuah nak dekt seratus harganye.hihi.sedih

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya kalau dapat baucer ni dear ..kalu umi pun beli buku mcm dear beli ...selain ilmiah ..nak jugak menghilangkan stress dengan beli novel ..chaokkkkk!!!

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
Ya ka..akak mesti banyak beli buku resepi kan?masak byk2 lagi tau k.lya!suka hana baca hehe

hanabunga said...

@lisa
Eh kesian lisa :/ boleh2 pilihla mana yg lisa nak heheh

hanabunga said...

@syakey
Thanks kak syakey :)

hanabunga said...

@Etong
Samalaa hana pun.xtau nak beli buku apa yg bkaitan pelajaran hehe

hanabunga said...

@Syimir
Eh ok lettew.mmg vaucer tu utk beli buku ilmiah pun kan hee

hanabunga said...

@My Life's Journey
Kan.betul tu umi :) hana setuju sgt.tp hana belum start baca lg hee

Indah Mulya said...

amboii..bestnye hana..bny koleksi buku nk dibaca ni..sis jgak yg takde ms nk lyn novel lg wat ms ni T.T

fathiahRAIHANA said...

Heee, samalah beli buku bljaq sikit, buku kerohanian sikit :) tp still susah nak cari masa yg sesuai utk selak buku2 tu T_T

nur atiqah wahida said...

hana!pinjam novel! :)hehehehe

hanabunga said...

@Indah Mulya
banyak sis.tapi tak terbaca pulak jadinya hehe

hanabunga said...

@fathiahRAIHANA
samala hana pun.dgn malasnya lagi tak kira lagi tu hehe

hanabunga said...

@nur atiqah wahida
Boleh saja kaklong! hehe :)

My Life's Journey said...

Mat petang gadis cantik ..chak! belum start baca lagi novel ye ..meh umi tolong dear baca ..pangg!! hihi gurau je ..chak!

zOeY zAu YaH said...

bagus2..seimbang dunia akhirat ;)

hanabunga said...

@My Life's Journey
ehhh hana tak tampar umi pun!hehehe chill2.bilala hana nak update blog lagi eh sobsob

hanabunga said...

@zOeY zAu YaH
InsyaAllah thanks kak :)

Ihsan Arifin said...

boleh beli yasin or quran senaskah then derma dekat surau or masjid.
setiap kali orang bace, insyaallah kite dapat pahala berterusan :)

hanabunga said...

@Ihsan Arifin
like! :)

TINA LEE said...
This comment has been removed by the author.
TINA LEE said...

Assalamualaikum


wah bnyknya awak beli buku.sy punya baucer pon dah habis. Awak memang minat novel ek? sy tak minat :)

fatin hanani said...

eh2 novel yg kak atin tebus dgn boucher ni sama la ngan hana..novel kan kukejar cinta kamu hehe..best gak cita dia hee

bagus la hana beli buku lain gk hehe..kak atin semuanya novel ngee :D