Tuesday, December 18, 2012

Durian Crepe sedap gilaaa!!!!!

Assalamualaikum dan hai.

Guess what? Hana baru lepas makan durian crepe! Omg omg omg sedap sangattt!!!!! *buat gaya Lisa Surihani dlm Istanbul Aku Dtg sikit. Hahahaha :p Beli kat kawan kat Kolej ni jugak, ada 6 biji durian crepe RM15. Adakah berpatutan? Idk sebab tak pernah beli pun sebelum ni. Tapi rasa dia memang pergh, terbaik la! Sambil makan tu sampai terpejam2 mata lah punya menghayati! Hehehe cream dia sedap, plus rasa durian tu sendiri dah perfect, so terhasillah durian crepe tersedap di dunia!

Dan resepi nak buatnya bukanlah susah mana. Senang saja. Cuba check out blog cik epal. Ada dia bagi resepi situ. Selamat mencuba guys! 



Image : Google

xoxo,
Hana.

12 comments:

Alia Laila said...

Haha Alia masa makan for the first time pun excited macam Hana jugak xD
Lepastu masuk durian crepe yang ke 4, dah rasa lain macam. Cannot go dah -_-
Yang Alia beli, RM10 untuk 5 biji. Ok la, creame banyak, durian pun banyak ;)

azalia hjsalleh said...

1st time sis mkn masa beli kat shah alam
mmg sdp
nak buat kena tunggu cuti sem nanti

hanabunga said...

@Alia Laila
Ya ka alia? Wah2! Rasa muak eh lama2? Hana makan 2 bijik ja, share dgn roomates. Hehe rasanya mkn sikit2 ja baru best kot sbb xmuak kan? Hee :)

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
Oh ya ka sis? Whoaaa, buatla nanti snap2 tau! Hehe :p

My Life's Journey said...

Umi tak pernah makan .. orang ramai cakap sedap ..tapi tak tau nak cari kat mana ...buat sendiri tak reti hihi ..

Tapi rupanya memang meyelerakan la dear

cimon said...

Mmg sedapp sgat. Cimon hampir everyweekends mkn durian crepe. Tp kami bli 5@rm10. Rasenye harga cik neena tu agak mahal. Anyway, enjoy ~~!!! (^_^)

Hazimah Hashim said...

Sedap sangat !!! haha
nt kita try buat sendiri pulak okay :)

Indah Mulya said...

sedap ye hana? uuu..mesti nk bli lagi pasni eh? hehe

|✿YATIE✿ | said...

macam mahal sikit yg hana beli tuu , sekarang 6 or 5biji rm10 jaa :)

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum

hehehe.sedap ka?tina xpnah rasa g. tak pernah g jumpa hana dalam u.t jumpa segan pulak nak tegur. kitew pemalu.hihihiih

zaty said...

hanaaaaa.. amni jual 6 pieces rm10 jaaaa ! haha. anyway happy new year dear. miss you a lotttt. :D

Zumie said...

saya xpenah makan lai hehee