Monday, April 21, 2014

A New Beginning

Assalamualaikum.
Ramai yg request kat hana minta hana update blog pasal Engagement Day hana hari tu, macam mana hana jumpa tunang hana, macam mana tahu dia jodoh hana etc. Yeaa, rasa tak sabar juga nak update, tapi rasa bukan masanya lagi. Nanti bila masanya dah sampai, hana akan update ya? Don't worry. =)

Sekarang kita berada di pertengahan bulan April, maksudnya tinggal beberapa bulan sahaja lagi hana akan menamatkan zaman bujang hana. Cepatnyaa! Rasa masa berjalan sangat pantas! tentunya banyak perkara yang perlu diselesaikan baik dari segi persiapan perkahwinan, persiapan diri pun perlu juga. Since hana sedang cuti panjang sekarang, bolehla bantu mama hana buat persediaan serba sikit. Boleh la belajar masak sekali kan *ececehh* now hana masih sedang biasakan diri duduk di rumah fulltime, sambil2 buat bisnes via online, update blog, baca pasal wedding day, buku2 ilmiah berkaitan perkahwinan dan Islam etc. Just to kill the time. 

You know me tak suka bila tak tahu nak buat apa. Hahaha.. Sangat tak boleh tau dalam sehari kalau tak buat apa2, hana orangnya jenis cepat bosan pula. So, memang kena cari benda2 yg berbeza dan mencabar untuk dilakukan setiap hari. Pelik kan? But who's with me? i know i'm not aloneeeee! Hahaha..


kasi sneek peak siket.. Selfie on the pelamin is a must! Hahaha..

7 comments:

Teena Tna said...

Tahniah sis! Yup, sekarang memang masa nak belajar memasak. Hehe

hana bunga said...

@Teena Tna

Thank you dear, macam malas jer rasa nak belajar memasak hehek

anis_zafirah said...

Congrats Hana..u look pretty on ur engagement day...Semoga dipermudahkan segala urusan..Amin~

anis_zafirah said...
This comment has been removed by the author.
Amalina said...

Congrats, love! Tak sabaq nak tunggu the next update :D

hana bunga said...

@anis_zafirah Thank you dear, amin amin. Thank you for ur doa tau

hana bunga said...

@amalina thank you sayang! Okay mei nanti aku update lagi pasal ni ya insyaAllah.