Wednesday, February 15, 2012

Lawatan ke Terengganu Part II

Assalamualaikum & hai uols :) sorry dah seminggu tak update kan?being as busy as a bee lately.waaaaa =.= dengan kelas gantinya,dengan result test 1 yang entah apa2,dgn upcoming test 2 lagi.dgn assignment.whoaaa hectic life! agagaga.ok stop potpetpotpet. #Eh nak update sambungan pergi Terengganu hari tu..tahu,ada org sedang menunggu.*hehe perasan..

So tempat pertama yang kami pergi,Planetarium.Tak jauh dari Mydin Hypermarket tu.dan berhadapan dgn Perpustakaan Awam Terengganu yang besar mcm shopping complex tu.


entrance :)
ni jalan nak ke tingkat atas utk tengok tayangan yg best gila!!!!!! terserlah kecanggihan teknologi masa kini cewah.



dekat tingkat bawah,ada semua2 benda pasal sains lah.


haaa ingat dak lagi yg ni apa?hihi dulu aku belajar subjek Physic,benda ni org panggil Right-hand apa entah.tak ingat.sebabnya aku kan tak suka physic.belajar pi la tera mana pun.tetap tak faham lol =.=


ni ibarat bumi.pastu bila kita putar dia,kita akan nampak atmosphere dia bergerak2.k aku pun tak faham =.=




How I wish I could be like this.kurusnya..Sayang cermin ajaib ni!!!hihihihi


dengan AJK Kelab Bahasa Arab.Ehem. :3


gambar semua yg ikut lawatan :) lepas tu kami ke Pasar Payang.shopping kat situ mcm biasa.kena pandai negotiate harga dgn org sana.Terpaksa cakap Terengganu kalau nak harga murah.amboi terpaksa tu.tapi syok okay bila dah boleh ikut sikit2 cara depa cakap even lidah terbelit.hehehe. lepas tu pi mana lagi?aku pun tak ingat sangat dah..:( okla sampai situ ja k??thanks baca tau!

14 comments:

msrh's said...

bestnya! :)

Syimir said...

wahh.xpernah tau lak kat ganu ada planetarium..hehe.

syakey said...

ganu ponnn ada planetarium baru tauu :D

Wafiy said...

hahaha, bestnya dapat pergi planetarium... :D

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhh seronoknyab..serius la best dear huhu .


ehh lupa ..lama dah tak taya khabar dear ni la ...harap hana sihat selalu :)

lisa said...

seronoknya!! selalu je jln2 k.hana lately ni kan. hehe :D

cimon said...

Nk ltak cermin ajaib 1 kat rmh nie jgak lh. hihi( ^_^)

My Life's Journey said...

Mat pagi dear .. chak! mana dear menghilang tanpa berita entri hihi .. senyum2 selalu dear :). Take care tau :)

Alia Laila said...

Syioknyaaaa :D

Amboi cantik2 aih depa. Putih2 ! :)

zOeY zAu YaH said...

amboi bestnya =)

mya said...

meriah je pics suma. hehee. btw study elok2 hana =)

shazzy :) said...

hahaha akak ingat lg dku jakun gile mase g planetrium T_T

My Life's Journey said...

Mat malam cayanggggggggggggggg ..lamanya tak datang kat cni tau .. rindu nak baca celoteh dear ..muahh


take care tau dear .. umahhhhh

My Life's Journey said...

Mat pagi dear .. mana dear cayang ni ..mesti bz ni ..jaga diri tau ..umahhhhhhhhhhhhhhhhh