Tuesday, March 06, 2012

Mr.Lech Napierala at Hotel EDC,UUM :)

Assalamualaikum wbt.Hai dear bloggers dan semua silent readers*bajet huuu mcm tk percaya bulan February aku update 2 entry ja.HAHA pemalas gila apa ni jadi ni =.= sekarang semua budak diploma dgn asasi UiTM tgh study week.so memang ambil kesempatan ni lah nak update blog pun.


So hari Ahad ka hari Isnin yg lepas eh,abah last minute ajak aku pi tgk International Pianist nama Mr.Lech Napierala buat persembahan kat Hotel EDC,UUM. wuhuu International okay.aku pun dgn kalut2 siap2 pastu bedal ja apa yg ada sbg attire mlm tu.tak tau pulak formal gila HAHA aku pulak pakai mcm bibik baru mai Malaysia nak kerja.hahahaha memang takda mood nak pakai shawl,pashmina bagai.capai ja apa yg ada hm kesian =.=




Keadaan dalam dewan.Masa ni duduk belakang lagi dgn student UUM.bila event dah start,abah ajak duduk depan dgn dia.Aku mcm "tudiaaaaa...mcm mana nak tweet kalau dok depan?" hehe formal okay.masuk dalam dewan tu,yg lelaki pakai blazer segala,yg prmpuan pakai mcm nak pi dinner haha aku ja pakai mcm ___________.*isi sendiri.
See I told u kan..segak2 smart2 depa pakai.aku mcm mencacatkan gambar jaaa :(
okay sepanjang semua tu berjalan,tiba2 terfikir.Aku kan amik course Business.So nak taknak,besar nanti kena hadap jugak dgn segala benda formal ni.Dgn org korporat2 pergh.So lepas ni,cari siap2 baju yg boleh digayakan ke dinner,majlis formal bla bla.Oh kat sana,pakat speaking habis kecuali aku lah yg xreti English ni sobs.DAN dapat red rose jugaaakkkk!!! wuhuuu high class betul =.=


abah :) nampak dak red rose tu?hee :) tapi time mnyembang2,rose tu aku tinggal mana entah.tak ingat.lagi pun,awal2 ja fresh.lepas tu mcm makin layu.huu



Dgn kak sukirna.Oh dia buat persembahan pembuka utk malam tu.nyanyi lagu My Heart Will Go On*lagu blog ai heeee & byk lagi lagu tp aku tak ingat.diiringi band Pusat Budaya& Seni UUM.best2! :) taknak tunjuk muka lah buruk benar :/ ok lepas habis semua,photoshoot kat stage padahal time tu kat blkg tu depa dah kemas2 dah.sbb event dah hbs pun :3



Take 1.



Take 2.



Take 3 ACTION!


*kanan sekali baju merah tu MC utk event tu ya.yg lain staff PBS dan student UUM lah :)


*15 min kemudiann*customer dtg bilik tadi :)


okay bagi aku,event ni best la.dapat dgar & tgk sendiri Pianist standard international main piano walaupun aku tak reti bab2 piano ni kan,tapi best la.setiap lagu yg dia main tu,ada Sejarah Negara dia kot rasanya.*sila google terima kasih. part yg best sbb setiap org dapat rose tu laaa ok memang aku jakun =.=


oklah yg tu ja yg mampu update pun.nak merapu lebih tak reti :/ sekarang bermulalah perjuangan utk Final Exam wuhuuu aja aja fighting! bye2 assalamualaikum :)

36 comments:

Anonymous said...

nice!

ChentaHati said...

untunglaaa

ezzard said...

;)

Wafiy said...

Peerrgghhh...
Grand woo...
Haha, good luck btw for your final exam, hana :)

kura said...

dapat red rose? ouch. kelasss :0

hanabunga said...

@Anonymous
thanks :)

hanabunga said...

@ChentaHati
ada org jeles nampaknya hehe

hanabunga said...

@ezzard
:D

hanabunga said...

@Wafiy
grand lah jugak smpai naik segan hana :/
wuhuu thanks wfy!

hanabunga said...

@kura
curlassss kau maria!hehehe

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaa bestnya gi dinner ..tak pe cayang ..walaupun dear pakai simple ke apa .. dear tetap meyerlah dipandang umi ..sebabnya ..anatara yang banyak2 tu .. dear nampak ayu dan cantik tau ...tepuk2 cayang umahhhhhhhhhhhh umahhhhhhhhh

.hasina. said...

kalau pergi dinner reramai mmg meriah kan? :')

Indah Mulya said...

wah..msti best kan hana? kak pn ske gak mnde pasal muzik ni..ms kt nz dlu pn smpat lg pegi tgk orkestra thoooo bknnye tahu bny lagu sgt pn..tp yg pntng kita appreciate seni tu..ece..bkn maen lg kak ni..hehe..all the best utk exam! jwb leklok noksss =D

Amyra Azhar said...

kaq hana punya la segak! successful businesswoman to be! hehe

syafiqakarim said...

atotooo.awak lah yg mencantik kan gambr2 tu tauu :p

bLaCk pEarL said...

blajaq business mcm susah gilaa2 dak? tnya sbb ada cita2 gak nak further study dalam course business. hihi..

cimon said...

Good luck utk exam cik neena.(^_^)

hanabunga said...

@My Life's Journey
yka ayu umi?whoaaaaaa hehe maseh syg umi umah umahhhh!!! <3

hanabunga said...

@.hasina.
sudah semestinya dear :)

hanabunga said...

@Indah Mulya
ya ka?aah kan appreciate the music hee :) thanks kak cantik! :)

hanabunga said...

@Amyra Azhar
waahh insyaAllah syg Aamiin! :)

hanabunga said...

@syafiqakarim
tipulah awokkk :/

hanabunga said...

@bLaCk pEarL
tk susah gila2 pun dear :) boleh carry insyaAllah.

hanabunga said...

@cimon
Thanks ya :)

My Life's Journey said...

Mat pagi dear .. hihi nakalnya ..umi sayang dear jugakkkk umahhhhhhhhhhhhh.

jaga diri baik2 ar ..chayokkkkkkkkk ..chayokkkkkkkkkk untuk study :)

daya said...

wahh, mesti best kan. awak, awak sangat cantik tau. :)

jemput singgah my blog. :)
http://dayahiedaya.blogspot.com/

lisa said...

ayah sis ke tu? hehe ;D

Goodluck untuk final!! :)

azalia hjsalleh said...

good luck awok =)

hanabunga said...

@daya
thanks dear.okay insyaAllah :)

hanabunga said...

@lisa
iya la adik manis hihihi thanks! :)

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
thanks kak lya :)

EmpayarUtama said...

Kalau saya terlepas ke sana, buleh masuk melawat ke?

fyna said...

dah lama xp dinner ni..cewah dpt bunga lg..hehe

My Life's Journey said...

Mat petang dear ..uuuuu lama dah tak ke sini ..mesti dear sibuk mentelaah pelajaran ..umi doakan agar dear berjaya dlm bidang yang diceburi :) ..

chak!!! rindu kat dear :)

Rtp Farra Arisha said...

you're beautiful what on that night! :) hiks i love to see people holding the beautiful roses. <3

Ihsan Arifin said...

fuh hensem betul papa hana.
kene mintak tips ni camne nak jadi hensem cmtu hehe