Monday, October 22, 2012

Cuti Semester 3

Assalamualaikum. Hello kawansss! As I told before, I dah start cuti untuk Semester 3. Weee! Cuti Sem bermula  16 Oktober (since my last paper on that day) until 1 December *kalau tak silap la. Cuti tak berapa lama. Dalam sebulan lebih ja. Compared to last sem punya cuti. Sampai 2 bulan lebih. Tu yg sampai homesick teruk bila dah masuk Sem baru. Aigooo, haru-haru betei. Hahaha :D

So guys, korang (ewahh korang,sejak bila aku cakap keyell ni?Muahaha!) buat apa ja cuti sem ni? Aku rasa macam takda nak buat apa pun. Bosan tak hengatttttt. Nasiblah ada twitter, bolehla sembang2 dengan kawan2, FB macam bosan lah sekarang. Maybe sebab semua lari ke Twitter kot? Hehe Oh anyways, follow lah twitter I ni haaa. Bolehla kita sembang kencang lagi kat twitter kan. :D

Rasa macam nak kerja, tapi sebulan lebih ja pun cuti. Dah burn dah seminggu ni ha tak kerja. Aku still buat biz dan rasanya tak salah kalau nak try benda lain pulak kan. Daripada duduk rumah,tidur,makan,online,mandi lepas tu ulang benda yg sama ja setiap hari. Lebih baik aku kerja kan? Cuma tak tau lah, belum tanya parent aku lagi. Rasanya boleh kot. Sebab kan last sem dah dapat green light untuk kerja. Hihi.

Ni adalah my To-Do-List untuk cuti sem 3 ni
(Yg ni if my parent tak izinkan kerja la k) 

1) Sambung balik buat business (Of course)

2) Tengok semua movie dalam laptop. (hasil copy movie dpd my lovely roomates;lutfia and ira. Tak banyak sangat sebab kebanyakan aku dah tengok masa final exam. Nak lepaskan stress,kononnya.)

3) Tengok semua episode "Kau yang Terindah" (Sebab ada Neelofa & Nazim Othman yg super hengsem tu. Tehee)

4) Tengok semua Episode Adam & Hawa. (Ni kemungkinan la,sebab dah banyak kan episode dia. Tengok keadaan. Tak wajib pun. That is why dekat bawah sekali To-Do-List hehehe)


So,itu sajaaaa. How about yours? Feel free to share ya! Dan bolehla bagi idea sikit utk aku buat apa cuti ni. Serius mati idea nak buat apa. Harap anda dan anda sekalian sudilah membantu yaaaa! Tehee. Oh dan sebelum drop comment, jom tengok video ni dulu. Vid ni banyakkkkk membantu aku. Haha asyik ulang tengok ja video ni,sampai dah boleh hafal dah apa yg Anwar Hadi cakap. Hee till then! ^__^




Jemput like my business page kalau sudi. Thank You guys! xoxo


18 comments:

Fynaz Shamz said...

selamat bercuti.. kami baru mula sem je so , memamng bz kot awai sem nie ..huhu :)

hanabunga said...

Thank you kak pinatt!!! Wee tak sangka jumpa kat blog ya kita. Tegur2 lah ya pasni. Hee :D

Indah Mulya said...

ade org tgh cuti di kala akak bz thp dewa! hehe..tp tol gak hana, cuti lelm pn xbest gak..lg2 kalo spesis mcm kak ni, mmg tkleh dok diam lelm..huhu..yg pasti,kne diisi dgn mnde2 yg best la eh hana? :)

kura said...

tu diaaaa. selamat bercuti iyee superneenaaa :O

cimon said...

Selamat Bercuti !!!

p/s: cuti sem bley ambik masa ngaji bahasa inggeris or tajwid al-quran (^v^)

hanabunga said...

@Indah Mulya
Hehehe itulah,hana pulak yg jadinya jeles dgn kebizian akak. Teheee okay akak,thanks :)

hanabunga said...

@kura
Thanks :)

hanabunga said...

@cimon
InsyaAllah. Tapi tak tau nak amik kat mana semua tu =.=

cimon said...

Blajar ngan cikgu sekolah kat Kg. arr. :p

hanabunga said...

@cimon
Maigad,mana ada cimon oiii hahaha :D

P U C A T said...

kalo cuti sem..tido la lelame..
syiookk.hehe

hanabunga said...

@P U C A T
Kanssss. Sangat heaven! hehe

cimon said...

blajar driving? :P

Alia Laila said...

Jeles. Sangat. Bye.

Alia Laila said...

HAHAHAHAHA xD

My Life's Journey said...

mat pagi dear .. mesti dear masih dlm mood bercuti nih hihi ..umi datang nak ucapkan selamat hari raya aidiladha buat dear seisi keluarga ..amin

syakey said...

slamat bercuti hana!! weehee. syiok lah boleh marathon bagaii :D

azalia hjsalleh said...

tgklah running man =)