Sunday, September 30, 2012

Final Exam

Assalamualaikum.

Haiiiiii bertemu lagiii. Tapi kali ni bukan entry update pasal Vacation aku ka apa,entry kali nak cerita pasal final exam ku yg akan berlangsung bermula 1-16 October 2012. Wehuuuuuuuuuuuuu 16 hari lagi merdeka! hehehe

Ni dia jadual waktu peperiksaan :

1/10 (Monday) - BEL 311
4/10 (Thursday) - CTU 241
8/10 (Monday) - Macroeconomics
12/10 (Friday) - Business Communication
16/10 (Tuesday) - Statistics.

Wuuuu last paper tu yg killer subject tu. Pehh terbaikkk la last paper! Moga2 tak hilang la mood aku nak balik rumah nanti ya. Hehe apa la,belum exam dah pikir nak balik rumah bagai *pangggggggggggg! ok tersedar semula. huhuhu

I'll try my best utk final exam kali ni. Taknak jadi macam sem 2 lagi dah (panjang ceritanyaaa wuuu). Dan tadi tersentap jap time tgh salam2 mama nak balik kolej,mama ada letakkan pointer supaya aku achieve target tu utk sem ni. Wuu insyaAllah! "Kakngah akan cuba dan sedang mencuba!" weee ^___^ Well,I found this quotes dalam buku yg Ashraf(one of my classmates) pinjamkan utk aku baca, konon nak buat motivasi aku lettew! Hewhew

"Kita tidak boleh berjaya sekiranya kita mengatakan kita akan gagal" - Tun Mahathir
&
&
"Kita akan menjadi seperti apa yang kita percaya pada diri kita".

So GOODLUCK utk semua diploma student UiTM yg bakal menempuh Final Exam kelak ya! :)



Anyways,hari ni merupakan birthday my dear roomate,Fazira Fauzi a.k.a Ira. Weee seronok betul semalam prank dia. Habis sekalii dgn aku kena sabun basuh pinggan tu. Haha tu la,nak kenakan org sgt,last2 aku pulak yg terkena. Hahaha mmg best betul semalam. Bergirls talk with bufday girl ira,ana,khai. Tidur lewat kot 3am lebih baru tidur! Hehehe best2! Gonna miss the moment lah! Ni kalau roomate aku sorang lagi,mak incik Lutfia ada mesti lagi best bergossip ni! *I hope u're reading this! Hahahah Aku ni ha,bila mood cakap byk dah mai,kena layankan saja. Sebab jarang2 jugakla mood ckp byk ni jenguk diri aku haha pelik kan? pfft


Oh ya,sedang menulis entry ni waktu lepas sahur ni ha. Bayar hutang puasa dgn Allah. ermmmmm semoga badan aku jadi lebih sihat *psstt dan lebih kurusss hihihihi Oklah till then :D


10 comments:

anis scha said...

semoga berjaya! :) saya lagi satu bulan nak spm :( takot ni.

cimon said...

Good luck!!!

p/s: bgus budak yg bg pinjam buku tuh.ehem2. :P

p/s/s: paper macroeconomics plg peberet. papers stats senang tp boring... hek3 (^_^)

╬╣fah Zulkifly said...

All the best ! :)

Alia Laila said...

Good luck, Hana :)
Selamat berpuasa :)

Indah Mulya said...

hana hana hana! hrp arini leh jwb paper dgn cemerlang! hrp wat lagi cemerlang utk paper2 akn datang taw taw! all the best hana! kak doakan yg tbaik utk hana :)

Ezzaty H said...

good luck ! kite amek gam statistic. tp sem lepas.mang killer woo :D

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum.

semoga berjaya.sem lepas kite belajar statistic.

zulhilmi tempoyak said...

awk.. bla nk habes exam ni ha... rindu.. heee


selamat menjawab dan terjawab ye... :)

Mya said...

yeay pasni boleh holidayyy :D

#thefikirman said...

#624

hopeNajah!! hana bunga