Monday, December 14, 2009

senam-seni Malaysia apakah itu?

aha mungkinlah ada juga sesetengah yang masih tak tau amenda senam-seni Msia tuh.erm act,senam seni tuh mcm aktiviti yg leh sihatkan tubuh ah.statik ja.tp senam seni ni best tau sbb dia punya pergerakan tuh ikut tarian tradisional kat Msia n ada muzik yang best spt lagu tradisional mlyu cina india dan sbgnya.

best kot re2 aku join kat ofis abah.hee :D:D

familiku di belakang sn he :D



hah aku paling suka tgk adik menari siyes nmpak cntik.


luv gamba nih <33


aha sisterku juga join nah wekks

oke erm smp situ saja kot.act,senam seni nih aku dah penah uat kat SMJ duluk2 bila dah hbis PMR.waa trigt puloks.okla bye.

12 comments:

Syarifah Nadiah said...

nih tarian species poco2 lah kan
em sakit urat buat lama2

angkasa said...

agak ah jugak
ni versi msia gitu haha
aah tp syok uat

azaliahjsalleh said...

seronok nari2 nie hu3

N said...

sakit urat bt benda neh. haha

Afiqah Sahillah said...

haha, tingat dulu plak, haaa, gmba klear gila weh, slr kah? :D

angkasa said...

to azaliah:
aah kan
syok2

angkasa said...

to N:
ha tu la
pastu blik umah tdq bgn lega ar haha

angkasa said...

to fiqah:
aah slr
hat jnis pa tah
nikon pa xtau haha

nqddnnrzm. said...

hani macam katun! haha

Syarifah Nadiah said...

em 1 species lah tuhh :P

angkasa said...

to naqi hotak hg

angkasa said...

haa btui gak weh kan
haha