Friday, December 11, 2009

yes,I do!


haa grr.hari ni macam2 jadi yg aku tfsirkan sbg grr.ah!tah lah.hari ni aku rasa rmai kot org marah,terasa dgn aku.hahh xtau lah awat.erm xpa2.xpyh pkiaq.

hahh!!~~
tadi online IM kn chat2 lah juga dgn zaher.esh grr.haa aku kalah wehh fight dgn dia markah chemistry final exam.adeii jenuh ar xtau dia nak hukum apa dkt aku.harap2 dia xkejam sgt lah noh.hee :D:D

haa ni lah zaher nya~~awat gmbaq cm crop ja weh.hahaha
kantoiii beradab xpa hee :D:D

haa ok habih pasal tu.

now.nak share lah kan dgn semua bloggers or sapa2 yg bc superneena,erm
awat tah skang payah sggh nak tdoq awai?
haa tudia soalan bernas gilalah!hehehe.ka mmg cam ni adat bila cuti skola ya?ya la kot kan.

tah.skrg rasa sunyii.sunyii sgt2.xdak kwn2.ehem2 pun busy.tah.tp syukur gila ada family kat rumah.mama,long,adik2 yg grr.hhahaha.oh ya.abah ke kL.mggu depan balik.n time tu maybe dah tiba masa utk aku move.hurm

sorry to all GTMS:
aku bukan sengaja nak tggal hampa semua.but I have to.hmp taula kan aku mcm mn.so aku rasa.better aku back to basic ah weh.kita kawan sampai aku mati weh.

ah!emo puloks.haha xpa lah.nite2 neena syg muah!<33

angkasa
atas katil
0300

7 comments:

nqddnnrzm. said...

kalo xmo emo, tidoq la awai siket. serius ni :)

azaliahjsalleh said...

alahai sedihnya ;)

sheera said...

haha
sama ar
gila tidoq lewat
bangun...toksah kata pa arr

angkasa said...

to naqi:
ya ka?
mslhnya aku xleh tdoq ah weh
grrr

angkasa said...

to azaliah:
haha mn ada sedih pun

angkasa said...

to azaliah:
haha mn ada sedih pun

angkasa said...

to sheera:
haa mau tau la wei oi
hg badak betina mmg cmtu pun
aku dak oke
hahahaha