Sunday, December 13, 2009

aha post kali ni just nak letak gambar2 yg aku dpt dari fb tadi.bukan nak kata aku agaklah perak bila buka fb sbb lama gila xbuka.

td sign in pun guna acc my long.hee :D:D act,buka fb tu nak cari someone yg buat aku kata grr. so bila dah bukak tu alah curi2 lah gmbar from my cousin n aunt teh.

jumm2~


Hari Raya Aidilfitri 2009

raya tahun ni semua ahli keluarga ada kecuali my cousin sbb dia beraya kt rumah mentua ye <3


Hari Raya Aidiladha 2009

sementara tggu nak makan tgk lembu sembelih dlu.wekkss




haha si kecil girang bermain :)

aha arash 'missing boy' kat Pesta Penang.iskk2


erm ni pulak satu2nya spupuku yg sebaya
hari tu dia pegi tgk teater Natrah kt IB.grr jleshh

alah mak aiiii agi jlesh gilalahhhh tgk aduduhhhh
aunt teh!grr.haha :D:D
remy ishak ily ily! <33

aha so yg tu ja lah kot.entah skrg focus dlm kelas smkin kuranglah.awat xtau.heshh.grr pls help me :(

4 comments:

Syarifah Nadiah said...

family bahagia mmg bahagia. :)

angkasa said...

haha mn ada biasa saja :)

Afiqah Sahillah said...

haa weh, remyy! :)) ilyyyyy

angkasa said...

hahah mau tau!