Saturday, December 26, 2009

date setiap bulan

hm kenapa ya kaum wanita perlu dating dgn menda alah ne tiap2 bulan?
uh perit kot.saket gila lah.aku bnci bnci!
ei haaaa cmne.smlm aku mdpt salam khabar berita dpd menda alah tu.mak ai.smp menangis kot.pastu xdak slera makan.tidur awal beb.sblm koi 12mlm lg aku dah tidoq.siyes kena msuk record.hahahaha.hm bg kaum wanita taula menda apa tu kan.bg yg xtau alh bt2 tau suday nah :)
but thakns God org2 tsyg sntiasa di sisi dan memahami.cewah!
.


hm gmbaq ats ne.fiqa editkan,tp tulisan tu aku yg edit ye.jgn slah fhm.nnti dia bgga laks.hehe neway thanks beb!

11 comments:

azaliahjsalleh said...

apa kat blkg tuh ?

biasalah tuh

abckn ?

eD's photography said...

hehe...ed paham..
tuttt..tuttt tu eh..
sirap..
ngeee..sabar je la k...besa la tu..

* tu belum beranak lagi..haha

angkasa said...

to kak azaliah:
aah kak.abc
waa :((

angkasa said...

to ed:
tudea tarik sirap trus
haahahahaha
ha tu la psai
adui sbaq ja la hehe

Afiqah Sahillah said...

haha, gegeh hg, aku tak bangaa pom, ekhlas aku edit tok hgg, ;)))

angkasa said...

ceh thanks ah haha

aifaa said...

nak daftar nuffnang tu senang ja.kak hana p kat www.nuffnang.com.my,pastu daftar.
then dah dapat emel apa smua nk buh ads tekan la put ads in blog kot xsilap.dia ada code.copy paste ja lah.kiranya kalau orang click nuffnang kak hana byk2 nnt kak hana dpt duit lah.sampai rm50 dia bg cek kot?haha xsilap laa.

alah,xpyh terima2 kasih,click ja nuffnang aifaa 10 kali :P

♥ shasha ♥ said...

ahaha.
aku paham.
cian ang ;)
sabo3
:D

angkasa said...

to aifa:
owh ya?cmtu ka dik?
oke i will try
kalo xreti kmi tny hmp lg nah hehe

amboihhh smp spuluh kali hbt kot haha
btw thanks dik

angkasa said...

to shasha:
haa mau tau ar weh
sedih :(

Sesumpah said...

GOODLUCK! insyaAllah adik boleh. yeayy!