Thursday, October 27, 2011

Selamat Menghadapi Peperiksaan kepada semua Pelajar Kolej Matrikulasi :)

Assalamualaikum & hai semua! Rasa macam dah lama tak update.Aku ada banyak nak update.Pasal artis you tube kegemaran aku dan segala.Tapi tak boleh nak upload masuk blog ni pulak.Jat dah ajarkan.Tapi still tak boleh.Tak jumpa button from website tu.

So aku terpanggil nak update kali ni sebab esok pelajar2 matrikulasi akan menduduki peperiksaan.Tak silap aku PSPM*if i'm not mistaken-lah.Psst sekarang ni mesti tengah tekun studi kan kan??Aku dok online ni mesti depa jeles.whoa whoa.

Oh saya ada ramai kwn di Matriks.Dan Aaliyah ni salah seorangnya.Aku jumpa Sabtu yang lepas.Time teman mama shopping kat C-Mart Changlun.Hehe.Ada lagi jumpa kawan2 yang lain.Tapi tak menyempat nak snap.Dgn Nadia ada jugak snap.Tapi terdelete.uwaaaa sorry nadia :'(



Kepada semua pelajar Kolej Matrikulasi,


GOODLUCK FOR YOUR EXAM!

DO YOUR BEST FRIENDS!


p/s : Esok holiday kat Penang.Jom jom ramai2 serbuu Penang jom!

29 comments:

syakey said...

ehh,mai penang habaq laaa, boleh bawak p jalannn, makannn. hahah

woahh,rindu zaman metrik. sobsob T__T

zaty said...

ehh.jat?sapa weyy.ngeeee~
matrik-ians goodluckkkk(!).hha. XD

Syuhada Nur Ekhwan said...

gudluck 4 ur xzem :)

nur atiqah wahida said...

nak p penang jugak!!!

icha fariha said...

patut jarang nmpak budak matrik on9.. nk exam rupanyaa.. hohohoo

Indah Mulya said...

wah! cmart!!!! hehe..tingt kak ms stdy ctu..tp sebulan je lah..mesti pegi cmart ngn rumet =D ye ye all the best utk smua! =D

Mya said...

gudluk to all matriculation students =)

Shahirah Zainol said...

weh rindu gila kawan2 matriks!

My Life's Journey said...

Hihi baiknya hana ..doakan kwn2 ..semoga kwn2 mendapat keputusan yang cermelang :). Adik umi pun matriks ..


Hana ..umi tag hana jawab soalan sengal :). kalu free hana join la ye :)

Rtp Farra Arisha said...

goodluck to those who'll be siting for the examination soon ;)
have fun you in penang ;)

aleen aiden said...

skang ni tengah musim exam..gudlak kepada semua yg akan exam!heheh

Ihsan Arifin said...

berusaha capai yang terbaik semua ;)

fatin hanani said...

hehe kita dah abis..depa lak peng pala ngan exam..gud luxk2 semua budk matrix hhehe

hanabunga said...

@syakey
Laaaa silap pi baca comment ni lepas balik Penang :'(

hanabunga said...

@zaty
Awek cun mana entah!hehehhe

hanabunga said...

@Syuhada Nur Ekhwan
Eh bukan hana yg exam.Kwn2 yang dok matriks yg exam :)

hanabunga said...

@nur atiqah wahida
Jomla kaklong.Nanti kita ronggeng sesama k?

hanabunga said...

@icha fariha
Depa khusyuk studi lah katakan.hehehe

hanabunga said...

@Indah Mulya
Akak matrik kedah yea dulu?Rumah dekat aje dgn cmart. =.=

hanabunga said...

@Mya
Thanks dear :)

hanabunga said...

@Shahirah Zainol
Ya ka?Cepatla balik malaysia :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
InsyaAllah.Thanks umi.Nanti hana jawab k?hee :)

hanabunga said...

@Rtp Farra Arisha
Thanks dear! :)

hanabunga said...

@aleen aiden
Waah siap semua students lagi tu.Thanks dear!

hanabunga said...

@Ihsan Arifin
Thanks cikgu ihsan.

hanabunga said...

@fatin hanani
Aaah kan.Macam pass baton pulak.hee

by Zent said...

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang
semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

Izyan Masri said...

DIORG BARU NAK EXAM,KITA DAH NAK DPT RESULT T_T

Addin said...

all the best ! :D