Wednesday, August 10, 2011

special dedicate to my abah :)

assalamualaikum & hai semua.kali ini entry special untuk my beloved abah,En.Huzaidy Hussain :)

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YG KE-48!

ni kakngah pos chocolate cake dari Merbok :) try rasa mesti sedap!sebab kakngah buat sendiri.hehe

'walaupun abah dah 48 tahun tapi tak memberi maksud apa-apa.48 is just a number'

yang penting abah makin muda dan masih hensem.hehe..dan kesihatan abah masih okay.alhamdulillah. jadi kakngah nak ucapkan semoga abah semakin dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu.Amin :) and thanks for reading

p/s : writing skema sikit sebab takut abah tak boleh nak baca =.=

20 comments:

Far8 budak baik said...

hepi besday kat abah kamu..
pung pung pung..
bunyi meriam..haha
moga sihat selalu k =)

hanabunga said...

thanks farid!
bunyi meriam macam nak sambut raya pulak.hehe

asma said...

happy birthday ye ayah hana. hihi :P

hanabunga said...

thanks asma! :)

azalia hjsalleh said...

slmt hari jd uncle ;)

hanabunga said...

thanks kak lia!

zaty said...

wahhh.birthday abah diaaa.oh.btw. Selamat hari lahir encik huzaidy. :)

hanabunga said...

hehe thanks yaa jat!

miZz_nizZ said...

slmt lahir utk abah ye..life begin at forty=)

hanabunga said...

yea yea thanks yaw!

Ku Azhar said...

hehehe bodek! hehehe happy birthday too :)

Addin said...

happy birthday untuk ayah hana :)

p/s : umur sekadar nombor je . haha

Sesumpah said...

wah makin comel la adik manisss


HB juga !

:D

zaty luvlianncezzz said...

happy bezday for ur dad :)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
jangan terseksa kerana CINTA

hanabunga said...

@ku azhar :
weeeeyyy igt aku bodek cam hg kaa???hehehee joke!
thanks yaw!

hanabunga said...

@addin :
aaah see kan betul hana ckp umur sekadar nombor.heee thanks sis!

hanabunga said...

@sesumpah :
thanks sis! :)

hanabunga said...

@zaty luvliance :
thanks beb!

PahitManeh said...

sis comeyy (: hb abah . haha

afifahpah said...

xnmpak mcm 48 pon. nmpak muda nya ur dad. haha.kena tnya petua apa nmpak muda.hehee