Tuesday, September 25, 2012

Study Week

Assalamualaikum.

See,dah lama tak update blog. Sebenarnya,banyakkkk sangat benda nak di-update-kan. Cuma malas. Dan memandangkan sekarang study week,jadi haruslah aku study kan. Dah la 4 hari study week burn begitu saja. Sebab aku pergi bercuti. Kat somewhere. Of course lah dalam Msia kan. Mana mampu nak jalan2 luar negara pakai duit sendiri lagi. Winksss! =.=

Ok nantikan next entry pasal destinasi bajet aku ni yaaaa. Zassssssssssss~



p/s : Doakan aku boleh jawab untuk final exam nanti 1-16 October 2012! Aamiin ^__^

13 comments:

Indah Mulya said...

bestnye lahhhhhh gi holiday hana uiiii..akak ni separuh mati menahan diri dari kebosanan wat rutin yg sama..wuwuwu..ha ni da pegi holiday sakan ni, sila lah study rerajin taw! ^^

hanabunga said...

@Indah Mulya
Hehehe best sangat akak! Rasanya akak kena amik cuti jap,nthen pi bercuti kat mana2 pulau. Serius menenangkan! :)

D-SIM said...
This comment has been removed by the author.
D-SIM said...

alah, pulau pangkor kan ? swings tu pernah main :P

hanabunga said...

@D-SIM
Pndainyaaaa!!! :)

Alia Laila said...

Hanaaa cantiknya gambar :) Bestnya pergi pantai ! :D

azalia hjsalleh said...

biasalah student..
kalau x kejenya berhempas pulas dgn buku
mesti nak libur liburan di luar...
cant wait for your next update =)

cimon said...

cuti2 sblum exam? slalu orang buat slps exam. pelik arr...hik3 (^v^)

p/s: Good luck for your exam!!

My Life's Journey said...

Umi doakan yang terbaik buat dear ar ..moga dear lulus dengan cemerlang (^_^).amin2

hanabunga said...

@Alia Laila
Best sgtsgt alia! btw gambar tu bukan kmi yg amik tau,google image ja tu hehe

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
Yup betul tu kaklya. Rasa sangat best tau! weee wait for my next entry ya! :)

hanabunga said...

@cimon
Biasalah,yg pelik tu lah yg menarik kan. Weee :D

hanabunga said...

@My Life's Journey
Tq umi sygs! :)