Sunday, March 24, 2013

Study Week Sem 4.

Assalamualaikum. Hai. 

Dah lama tak update blog rasanya. Dan malam ni rasa rajin terlebih pula nak update. Since I had deactivate my twitter and fb account, so I don't have any place to express what I feel. Yes I have instagram but ipad is not here(currently at my campus btw) so I can't update my ig lah. Sekarang ig dah rasa mcm tumblr dah. Dok rasa suka upload gambaq2 quotes mcm tu. Idk why. Mungkin suara hati lah kot semua quotes tu Lol tiputiputipu. Oh you can follow me on instagram yeah. -> Hanabunga26. Tq! ^__^ 



Sekarang tengah study week selama 10 hari bagi student Business Studies sem 4. Dan exam akan bermula pada 1st April 2013 dan tamat pada 12th April 2013. Ni ha jadualnya.

1/4 (Isnin) - Business Law
4/4 (Khamis) - Business IT
7/4 ( Ahad) - Public Relations
12/4 (Jumaat) - Finance

Wehuuu lepas last payper 12/4 tu cadangnya nak pergi basuh rumah sewa. Oh kami akan duduk rumah sewa next sem tahu? Sebab dekat UiTM Kedah selalunya boleh duduk hostel sampai semester 4 ja utk yg pelajar perempuan. Unless dia ada jawatan apa2 penting2 dalam campus ni cthnya JPK, MPP etc. Rumah sewa dekat ja dengan campus. Dalam 5min pun dah boleh sampai kalau naik kereta. Alhamdulillah dapat rumah teres corner lot. Big enough for 7 girls yo. Rasa excited sangat nak pindah duduk rumah sewa hahahaha pindahnya bulan Jun nanti bila dah masuk sem 5. Wuargh dah nak sem5? Rasa macam besaq sangat pulak dah. Heheheh ketuihhh! :D



Okay nak tulis apa lagi ya? Takda idea ni sebenarnya. Just nak bagi semua orang tau dak2 uitm tengah study week jewwww. Hew hew hew! *pangg! hahaha Oh btw, tekak tengah sakit dan batuk2 sikit. Doakan semoga saya cepat sembuh okay? Macehhh.Lepas ni mungkin akan kerap update blog lah, sebab ya lah, ni ja la social networking yg dok ada pun. Yg boleh lepas stress pun kat sini ja lah. Jangan hairan kalau hana kerap comment2 kat blog hangpa nah? Lalalala~ Doakan juga Allah memberkati ilmu yg kita semua pelajari ya? Maceh sekali lagi. :') Till then guys.

p/s : Let Allah heals my heart and yours. :')

12 comments:

azalia hjsalleh said...

good luck dik =)

cimon said...

Moga cepat sembuh!!

p/s: hepi bloging & best of luck for ur exam!! (^_^)

zaty said...

all the best hana!
aku bkn study week tapi exam week. :'3
moga sihat dan terus cemerlang ^^

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
Thanks kaklya syg! :)

hanabunga said...

@cimon
Awh tq cimon! :)

hanabunga said...

@zaty
Exam week? Waaah unique. Hee all the best to you jat! Rindu hang!

Alia Laila said...

Good luck untuk exam, Hana :)
DL DL :D

Cewahh dah besaq dah, duk rumah sewa *kening-kening*

May Allah make everything easy for you :*

Hazimah Hashim said...

i know we can hana :)

Lila Unaa said...

Assalam kaq hana, rindu kaq hana. lama tk jenguk sini. semoga berjaya utk sem 4 ni kaq. suka dgn semgat kaq as always. :)

hanabunga said...

@Alia Laila
Amin Amin! Doakan hana ya alia! Muah!
Hehe nanti bolehla alia datang tidoq sini :)

hanabunga said...

@Hazimah Hashim
Yeahhh fighting2!

hanabunga said...

@Lila Unaa
Wslm awh tenkiu my dear! Nanti datangla jenguk blog ni kerap2 ya hehe! :D