Sunday, June 26, 2011

one in a million

assalamualaikum & hai semua! pagi2 lagi dah update nii sebab nak report tadi baru ja deactive fb.eh whyyy ha?sebab beberapa alasan lah.entah.mcm2 masalah berpunca dpd fb ni ja.
so baik deactive ja kan.menyusahkan.nak study pun tak boleh nak focus.habis tu,broadband pulak buat hal.exceed apa tah.sebab selalu dok buka You Tube dgn tonton.com tengok Nora Elena yg best gila tu!lagi..buat ketagih gila nak buka,gila online.sampai TER-makan masa untuk study.heyy awak datang sini nak mengaji ka nak online?huh GOODBYE facebook.
lagi satuu..aku rindu sangat dekat orang2 yg dalam gambar ni.kecuali yg pegang camera tu lah bhai.hoho rinduuuuuuu nak bergosip sama-sama.nak main sama-sama.hurmmmm =.= k lah malam ni ada quiz Fundamental Management 162.wish me luck! :)

10 comments:

azalia hjsalleh said...

dh byk kali cuba na deactive tp x leh
byk info ttg class org sebarkan kat situ

PahitManeh said...

wahh , facebook mmg bg mslh ! haha . kejaa rindu fb jaa . hee

puterinuraqiliah said...

goodluck:)

asma said...

gudluck hanabunga ! best weh lagu ni aku suka haha

angkasa said...

kak lia :
aah tu la sama laa.but at last boleh jugak.kwn2 lain pon ada bgi information kalo class rep ada bg info pasai apa2.. :)

angkasa said...

pahit maneh :
haa betuila.dok rindu.kadang dok kejan nk balik semata2 online fb..tp skrg dah xdak apa.huhu

angkasa said...

puteri :
thanks yea sygs!

angkasa said...

asma : thanks yaw!!! aku lagi suka lah lagu niiii waahhh!

Dayana AZ said...

uit da delete facebook ? huhu, dayana ase fb tu mcm source of info nk tau sal kgkwn hehe :P , xle delete ag..

hee, tk tgkp pun sebab nk balik da mse tu an :P,
urm petronas bagi scholarship utk buat finance, tapi bukan kat UTP,
kat UK insyaAllah,
rsenye finance xde kt utp sbb dak2 yg dpt engineering, ict n bis je kat utp :) .

angkasa said...

aah takpa bila dah smpai seru kita actve kan balik.weee :)

oh bis tu apa?bisnes eh?waah xtau pulak petronas ada bagi scholarship mcm tu.heee bestla nnti pi uk dayana.. :)