Friday, June 03, 2011

a night to be remember!

as salam dan hai semua!sekarang dah jarang update belog kan.bukan tak da masa cuma malas mendukung diri.pergh.so sekarang aku berada di dalam bilik ku dengan amannya.yaAllah,tiada yg lebih membahagiakan melainkan bersama dgn family ku.even kakak aku dah balik,tapi sempatlah jugak bergosip seminit dua.hehehehehe
tadaa!!!~adik aku bersunat daa..so mama abah buat kenduri sikit.tgk muka depa kelat ja kan?haha yg lain2 tu sepupu sepapat dan jiran.seronok lah.rumah aku ni act,dah lama xbuat knduri cam gini.tu yg rasa seronok tu.wee.meriah2.walaupun kenduri sunat aje.nanti kalau kenduri kahwin lagu mana pulak noh?*galok sat.
see!!aku akan gelak gila2 bila tgk gambar ni.pakat buat muka pelik habih.hahahahaha ada video.tapi mcm tak reti pulak nak bawak masuk dlm blog.nak kata buta IT takla sgt.hee oh ya.esk aku dah nak balik uitm.minta2 la minggu kedua ni lecturer semua masuk.dan aku busy.ya aku suka kesibukan sebab mhalang aku dpd rasa homesick.huargh!till then daa~

9 comments:

Shahirah Zainol said...

gmbaq last lawak weh! hahaha

angkasa said...

hg tau xpa.mmg xleh belah ar!heee

Izyan Masri said...

AMBOIAMBOIAMBOI.KAT RUMAH YE.KAK YAN PON.HAHA :D

azalia hjsalleh said...

alolo chumel2
dorg x nangis ke time bersunat?

angkasa said...

kak izyan :
ya laaaa.nak kasi kak yan jeles tu mksud tersirat.wee

angkasa said...

kak azaliah :
haaa yg si abg menangis la.yg adik tak pon.steady aje.wee

HaNa Hani said...

haha..pandai semua wat muke plek aiihh
^_^

angkasa said...

yaaa depa ni suruh ja buat muka cmna pun.msti depa mampu buat acewah

adan said...

ahahaha.. gambar last lawak..