Wednesday, June 15, 2011

ballons

assalamualaikum & hai semua!amboi sedapnya roommate aku makan nasi lauk ayam goreng colour merah tepi aku ni..nak jugak!!!xpa xpa satgi aku pi beli hang noh ayam goreng colour merah.hihi ketagih gila.setiap hari lunch memang wajib makan ayam goreng colour merah tu lah..wiiwi :D
so here meet my classmates!~~diyana,aku,imah,bihah,yanti..tapi hanim takda dia nak balik awal lah time ni..kami lepak kat tepi tasik.kat uitm aku ni,ada 2 tasik.satu kat pintu masuk,satu dekat area2 kolej.mesti hangpa xtau kan..hoho.
kalau habis kelas awal dalam pukul 4ptg,kami selalu lepak tasik kejap sambil makan roti impit yg sedap tu...ish lapaaqq pulak dok sebut nama makanan ni kan..xpa tuggu aku k ayam goreng kaler merah!hihi
p/s : esok aku balik rumah yeay!boleh makan sedap2~ :)

13 comments:

fatin hanani said...

haha kira mkn ja noh hehe :P

angkasa said...

hehe mestilah kak rezeki jgn ditolak! :)

Ihsan Arifin said...

seronok nohhh dok cita pasai makanan ;D

Shahirah Zainol said...

oih jaga sikit makan hang tuh nanti hang balik umah org x kenai dah hang XD

angkasa said...

cikgu ihsan :
hihi mmg seronok pon.seronok gilaaa!!!

angkasa said...

sheera :
serius aku dah gemok skrg!

Izyan Masri said...

KALAU KAK YAN WAJIB MAKAN NASI DENGAN AYAM COKELAT.AYAM GORENG TEPUNG YG BESAU SEDAP XD

puterinuraqiliah said...

blog makin ceria! keep it up neena:)

bestkan uitm=.=
hahaha

angkasa said...

kak yan :
ohhhhhh ayam besau nnti peha pun besau.aish risau2!!! =.=

angkasa said...

puteri :
thanks dear!aah uitm mmg terbaik lah! :)

Abang Stalker said...

ayam grg kaler merah?haha..abg terbygkn ayam kt kdi mamak.sbb kaler dia sme,merah. :) rangup tu,best.bahgianya kt kolej baru ye..bgs la.abg hrp mud nk bljr neena pun meluap2 k.jaga diri baik2 dik. ;)

angkasa said...

haaa lebih kurang ayam tu la..yg jenis tu la yg besau2 tu.aduduh sedapnyaa!haih=.=.thanks yaa abg stalker! :)

azalia hjsalleh said...

woahhhhh seronok dh dia. dpt kwn baru ;)