Tuesday, June 28, 2011

whatever you do is working

assalamualaikum & hai dear bloggers!hukhuk sob sob.semalam dah confirm dgn Ila,nak balik sekali hari ni.tapii...malangnyaaaaa......Khamis ni aku ada kelas Business Math duh.tak jadi cancel.siap ada Quiz lagi lectrurer buat.so memang tak boleh baliklah.jumaat pula kena serahkan dah borang2 ptptn tu dekat pegawai PTPTN.sabtu pulak ada LDK bagi course aku yg part1.so memang memang tak bolehhhh balik okeeeee!
so esok aku dok plan dgn classmate aku nak ber-jimba dekat Centre Square lah kot.bosan pula rasa kalau dok kat kolej aje esok.alah esok kan Israk Mikraj so cuti lah kan.kaum2 kolej yg lain ramai ambil kesempatan balik rumah.aku memang tak dapat nak grab lah kesempatan tu.rumah aku jauh.jauh dari sini.kalau nak balik kampung bolehla.cuma tok takda kat sini kot.sob sob..
okay tadi pergi lah menjelajah uitm ni settle-kan urusan ni macam2 lah dari library,ke mesin atm dekat pondok guard*time tu la duit nak takda sgt.haihh=.= pastu pi HEP.then makan and balik kolej.rasa mcm berguna gila diri aku hari ni.hahahaha.selalunya aku lah org yg paling rilax yg tak busy yg tak penat jalan ke sana ke sini.tapi hari ni aku dah jadi mcm busy gila.serabut kepala mcm2 lagi lah.
see kalau kaki aku boleh bercakap mesti dia buat mcm ni kat kaki aku.kesian kesian.dengan tadi tiba2 galak nak pakai wedges pulak.siap pakai baju kurung lagi pi kelas hari ni.memang cemerlang lah aku hari ni.oh ya.kat kelas CTU tadi.aku dapat satu ayat ni.
"Allah turunkan musibah/dugaan kpda kita sebab Dia tahu kita boleh selesaikan/melaluinya.Takda musibah/dugaan yg Allah bagi,yg kita tak mampu nak hadapi."
p/s : title entry memang takda kaitan ya.

10 comments:

zaty said...

ainur hana huzaidy!!! rindu hianggg weh. :DD haaha .sma aku laa.life sooooooooo busy with the schedule n blablabla. got to work fast duhh.huhu. goodluck quiz syg. XD

Zuratul Ain said...

Hai Hana :) Cantiknyaa blog.

angkasa said...

zaty :
oh jattttttttttttttttt!!izzati mahadi!uwaa uwaa rindu hg la makcik oi!haih =.= bila boleh jmpak haa?sob sob thanks beb! :)

angkasa said...

zuratul ain :
thanks ye blog zaza pun cantik :)

puterinuraqiliah said...

wordless wednesday
try bukak ni. http://malaysianww.blogspot.com

angkasa said...

oh okey thanks puteri! :)

fatin hanani said...

hahaha x bolh bayang kan kaki hana cm 2 haha...

emm time israk mikraj p masjid ni p jalan hahaha :P

angkasa said...

hahaha amboi kak fatin perli nampaknyaa.hee

Anonymous said...

Memiliki kantor perwakilan lokal. Kemudahan deposit setiap saat.
http://devisakita.blogspot.com

Anonymous said...

I'm not sure why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check back later on and see if the
problem still exists.
Here is my site : GFI Norte