Monday, September 05, 2011

Hari Raya lebih meriah dengan kehadiran teman-teman rapat :)

Assalamualaikum & hai semua!! okay hari sabtu yang lepas bersamaan 3 September 2011,kat rumah aku tu meriahla dengan kehadiran kawan-kawan aku dan my beloved sister.mula-mula,lepas Subuh ja aku bertungkus-lumus buat kuih cornflakes.tapi sayangnya..aku lupa nak snap.hukhuk.takpa lah.next time lah.btw,aku baru tau resipi baru.mcm mana nak buat kuih cornflakes chocolate.lebih senang berbanding cornflakes madu.nanti aku try insyaAllah aku akan update *tu pun kalau aku buatlah.hehe


ni lah kawan-kawan aku yang hadir.thanks weyyy!!!susah-susah mai dari jauh aku terharu sangat tahu!sayang hampa semua muahh!!
ni pulak antara juadah yang disediakan.AKU MASAK okay!bahahaha.
Menu : Nasi Carrot,Soto,Kuih Raya Cornflakes,puding laici*mama buat,dengan kek apa entah yang atas dia tu ada agar-agar.sedappppp!!!!!!!!


aku::jat::bambam

aku::madhy::sheera

nuown::azra::yayan::aku

memandangkan aku pun online kat library,so masa tak cukup lah nak mengupdate banyak2 segala bagai.terima kasih jugak buat Encik Pujaan Hati sebab sudi mai noh.dia yang 1st datang dan yang terakhir meninggalkan rumah aku.wakakaa.terima kasih jugak kepada parents aku sebab banyak support,my two little heroes sebab tolong snap gambar walaupun tak reti dan yang terakhir kepada kakak ku kerana banyakk menolong.boleh macam tu??*okay aku dah rasa mcm retis menang award.muahehe kbai

p/s : hari ni 1st day memulakan kelas selepas hari raya.omg sangat bersemangat!!

25 comments:

zaty said...

saya sayang hana! XD

Shahirah Zainol said...

alalaaa so sweet jat haha.
hg dok buat ucapan menang anugerah apa weyyyy haha. jumpak lagi nnt insyaAllah :))

goodluck study!

putput said...

rindu sgt nak gie beraya ramai2. tahun ni x sempat nk convoi ray:(

PahitManeh said...

ohh yeahh , semngat2 ! (;

Wani said...

raya saya dah habis.
huhu

azalia hjsalleh said...

open house eyh ?
kita hari sabtu nie ;)

Mya said...

wahhh meriahnya raya! =D

hanabunga said...

@zaty :
thanks jat!!aku punn lagilah sayang hiang!

hanabunga said...

@Shahirah Zainol :
hahahahahahhahaa sajala dok buat terok sikit kat belog aku ni.hehe
oraite hang pun tau!

hanabunga said...

@putput :
oooo iya ka.takpa put insyaAllah taun depan time raya convoi lah k :)

hanabunga said...

@PahitManeh :
heee hampa pun kena semangat sekali mcm kami yaa. :)

hanabunga said...

@wani :
ya ya.raya pertama memang dah habis.raya yang seterusnya belom sygs.hee

hanabunga said...

@azalia hjsalleh :
takdalah open house sangat.just makan kecil2 aje kak lya :)

hanabunga said...

@mya :
alaa lupa nak jemput mya :'(

Mya said...

jemputla next round jemputla hee =p btw shawl kotak2 tu sgt unik n gojes! =D

hanabunga said...

thanks mya!!so cheap haa pashmina tuuuu.tapi high material punya ::)

Nailofarhazirah said...

meriahnye rye.. btw, nice celebation..
slamat hari rye too!

hanabunga said...

alaa makan kecik2 ja dear.thanks yaw!

fatin hanani said...

haha pndai ehh hana mask hahaha :D
wah sernk nya kwn2 mai rumh..
kak fatin depa pakt xsmpat mai..cuti sat ngat hehe :D

Ihsan Arifin said...

se sedapnye makanan suma tuh~

hanabunga said...

@fatin hanani :
eh takkk bukan hana masak pong.masak olok2 ajeee kak fatin hehe :D

hanabunga said...

@ihsan ariffin :
aa aaahhhh se sedapkannnnnn haha

khairul akmal bin azman said...

selamat hari raye awk!

Cik Suheela said...

sgt meriah..awak comey maaa :)

zaty said...

shahiral zainol : aku memang sweet apa.ehemm. hehe. XD