Saturday, September 24, 2011

Roomates Day Out :)

Assalamualaikum & hai semua!! Wee kali ni cakap siap siap okay entry ni banyak gambars.Hari Khamis hari tu pi Pantai Merdeka dengan roomates :) mak Kiera yang tolong bawakkan memandangkan rumah dia dengan campus sangat dekat.Thanks a lot kepada Kiera dan mak Kiera sebab sudi bawa kami jalan-jalan. :)





Ni masa perjalanan dalam boat dari Tg.Dawai ke Pantai Merdeka.kami naik boat okay.Tak sampai 5minit pun dah sampai Pantai Merdeka.see tak jauh mana pun kan.Cuaca sangat panas okay.sebab ya lah kami pi dalam pukul 4-5 petang mcm tu.

Kat atas ni gambar atas boat.okay aku teruja gila nak mamp.Dan sedikit nervous lah.Seriously aku memang tak boleh naik apa-apa yang terapung atas air.Pelampung pun kadang waktu permulaan aku akan nervous.tapi lama-lama okay lah.hehe :)


Mak Kiera & Kiera.muka semacam kan?


Lepas tu kami pi mandi manda pulak dekat Damai Park Resort.best!sangat best!air dia sejuk gilaaaa.serius excited.sebab aku dah lama tak mandi air sungai macam tu kan.tapi kalau ada pelampung lagi best.ya lah aku bukan reti berenang pun.dah belajar banyak kali tapi still aku nak tenggelam bila berenang *k aku rasa density aku lebih dpd air kot

ni kat area Muzium Arkeologi Lembah Bujang :)

p/s : hari ni keyboard huruf 'B' pulak susah nak tekan =.=

32 comments:

kura said...

tak pernah lg pg pantai merdeka. wuh..

haa hentak je keybod tu. heheh

miza lafvalisz said...

suke la gmbar yang bayang2 tue..kreatif sbb blh wat LOVE..hehe...err..sbnarnya tk paham sgt la soklan yang hana tanya kt blog sy tue..tulisan biru kt kotak komen tu ke??..hehe

Hanis Ramlee said...

Comelnyaaa semua !

hanabunga said...

@kura :
NANTI PERGI LAH YE :)

hanabunga said...

@miza lafvalisz :
AAH YANG TU LAH DEAR.TOLONG AJARKAN HANA BOLEH?

hanabunga said...

@Hanis Ramlee :
THANKS SAYANG :)

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..umi suke la tengok pic nombor 2 ..cantik sangat ..kreatif :)

zaty said...

comelnyaaaa baju.haha, seronoklahhh tak exam ni aku pagi petang malam tgh malam pun ngadap buku.huwaaaa ;'(

putput said...

put x tau lah bila dpt keluar dgn housemates. huhuu. after exam r nmpknya. tu pun semua dduk jauh. put sorang yg paling dekat ngn campus. mmg tukang ambil kereta kat rumah n bw kwn2 jalan2 r!

hanabunga said...

@My Life's Journey :
YA KA DEAR?GAMBAR TU PUN SECARA TAK DISENGAJAKAN TUUUU.TIBA2 JA DAPAT IDEA.HEE

hanabunga said...

@zaty :
BAJU MANA YG CANTIK JAT?HEE
OLOLO KESIAN KAT HANG.AKU BANYAK GAP SO BOLEHLA BLOGWALKING,BERJIMBA SEGALA BAGAI :)

hanabunga said...

@ putput :
WAAH BERSYUKUR LAH PUT RUMAH DEKAT.SENANG NAK BALIK.TAK PERLU NAIK BAS AWAM SEGALA BAGAI KAN.HEE BILA LAGI NAK BERJASA KAT KAWAN KAWAN KAN KAN :)

miza lafvalisz said...

sy bnyk pakai tuto kt blog lyssa..bnyk tuto blog kt situ..try la usha eak..klik kt joom terjah kt blog sy..pastu adjust kat design>template designer>advance..pilih color yg hana suke..cntoh utk links..sory klau tk paham...sy tk pndai sgt la nk explain..hehe

syakey said...

grrrrr! rindu nya nak hang out dengan bekas bekas rumet dulu! T__T

hanabunga said...

@ miza lafvalisz :
OHH OKAY HANA FAHAM SIKIT2.TAKPA HANA TRY BUAT K?THANKSSS A LOT! :)

hanabunga said...

@syakey :
OH MESTI BEST KAN KAN.BIASALAH NAMA PUN ROOMATE :)

My Life's Journey said...

Mat pagi hana .. wahh gambar ditangkap secara tak sengaja tu kan hana,selalunya memang cantik hihi .. :)

sueRAFE said...

wuwuwu. kdah lama gila tak pergi pantai. T.T

D-SIM said...

uish, gadis-gadis. boleh pilih satu x ? XP

lisa said...

cantiknya neena dan semua. hehe ^^

hanabunga said...

@My Life's Journey :
YANG MANA EH YANG TAK SENGAJA?THANKS TAU COMMENT :)

hanabunga said...

@sueRAFE :
NEXT TIME PERGILAH.TAPI TIME CUTI RAMAI ORANG.TAKDA PRIVACY PULAK JADINYA :)

hanabunga said...

@D-SIM :
OH SEMUANYA DAH TAKEN.SORRY BRO.WINKS~

hanabunga said...

@lisa :
THANKS LISA.YOU TOO DEAR :)

Amyra Azhar said...

wah, sis neena..best nye pegy pantai!! weehuu..serius sis neena n frend cntek dlm photo!

hanabunga said...

@ Amyra Azhar :
SANGAT BEST DEAR! :) EH DEPA JA CATIK.SIS HANA DAK PUN.

zulhilmi.tempoyak said...

kiutnye...

rs mcm nk ngorat je..

hahahak

hanabunga said...

YANG MANA YANG CUTE?HEHE

zulhilmi tempoyak said...

mest la awek yg wearing hijab tu...

tumpang tnye..

camne nk ngorat dye..hahaha

hanabunga said...

ADA 3 ORANG YG PAKAI HIJAB.YANG MANA??EH LUPA SEMUA TAKEN.HEHE

zulhilmi tempoyak said...

erk....down tros...haha

Run Away said...

dah lama Sy tak pergi sana...;d