Thursday, November 07, 2013

Setiap kali cuti sem baru nak update blog ish ish

Hello assalamualaikum. 
Still remember me ha? Yeaaa saya masih hidup. Alhamdulillah. Hehe Setelah 7 bulan tak update blog, akhirnyaaaaaa... hee Lama menyepi kan? Asal cuti sem ja baru nak update blog.  Kengkonon busy lettew padahal takpun. Pui. :p Ha sekarang tengah cuti semester 5. Next sem dah final semester 6 dah wuhuuu!!! Masuk balik 25/11/2013 - April 2014 tak sabaq baq hang! 

Actually, yg lama menyepi ni bukan sebab apa pun. Laptop rosak sebenarnya. Plus ada laman sosial lain yg lebih fun berbanding blog ku yg hambar dan tiada jenaka ini. Plus takda idea nak menulis, ye lah sebab dah tak da subjek BEL nak kena perah otak fikir nak tulis essay panjang2 kenn. Plus my life not so good lah sepanjang aku tidak menulis ini. *malas nak cerita tak menarik pun* Hidupku busy sampai tiada masa yg berkualiti dgn kengkawan dan family. yg ada hanyalah sakit kepala, and hectic life. 

Alhamdulillah sekarang sudah kembali pulih seperti biasa. *winkkkk 

hm.
(kenapa baru 2 perenggan dah rasa macam panjang gila tak tau nak tulis apa?)

Okay tak tau nak tulis apa sebenarnya ni. Just nak bagi tau yours truly ni akan kembali menulis di belog jer. Mungkin ada apa2 yg nak share ka kan. kenangan as a student life boleh juga diabadikan di sini (harap rajin transfer gambar lah) ataupun benda2 berfaedah yg boleh share insyaAllah akan ku coretkan di sini. Phewwwww ayat tak boleh nak sastera lagi.. Haha ohhhhhh one more thing,

Hari ni last episode "Love You Mr Arrogant"!!!!

Buka tv3 siap2 ambil wudhuk siap2, iklan first ja terus solat Maghrib lepastu boleh la menghadap tv sampai habis. Baru puas hati tengok. Hee drama Melayu paling best lah yg pernah aku tengok. Lawak, sweet, romantic semua ada aih. Eee suka2! Mama aku lagilah double triple fan drama ni. Kat tonton tu sampai berapa kali dia ulang tengok semua episode. (okay baru perasan sebab ada wifi slow! Quota tengok drama online ni banyak sangat ni hahaha). Okaylah till then. :)


2 comments:

Amyra Husna said...

Hi kak hana! tulis banyak2 k! tulis je apa2 kita baca je :-)

hanabunga said...

@Amyra Husna
Hello dear! Aww terharunyaaa ada lg org dok baca blog ni hehe thank you tau! do keep in touch kay :)