Tuesday, May 31, 2011

yang terindah

as salam & hai semua!!rasa mcm lama gila pulak xhapdet noh.act,tak bz mana pun cuma malas ja.nk cerita apa ya,hmm aku dah start class beb.oke ar kelas aku mcm bes gak ar.kwn2 semua oke aje.no hal. :) cuma bila dok u ni,memang kena berdikari la.semua kena buat sendiri.pi HEA sendiri.pi HEP sendiri.wuu penat gak ar.
lagi satu,duit pula keluar macam air ja kot.laju gila.buat apa pun semua kena duit.buku2 pula bukan seringgit dua.berpuluh2.memang mencabar la.aku rasa aku kena belajar manage kewangan aku la.tak boleh nak main terjah ja beli semua barang.kena jimat2 juga.
ramai kata muka kami sama.sampai ada yg kata "korang twins ek?"haha dah biasa.kat sekolah dulu pun cikgu2 slalu confuse.tau dak,aku sedar2 dari lahir,memang aku dah kenal ILA.caya dak?HAHA.betuila.dulu rumah selang sebuah ja.pastu sekolah menengah sekali,satu u lagi.bestfrenforever nah! :)
p/s :pagi tadi aku mimpi something yg buat aku dok fikir smpaiskrg..astaghfirullahalazim.minta2 dijauhkan segala benda2 tu.till then,daaa2~

13 comments:

! syifa lovera said...

muka hmpa memang sama la kalau sekali pandang! wuwu :D

nur atiqah wahida said...

dok u suma kena bdikari..semua guna duet..kena pandai2 berjimat :)
anyway,word verification tu,boleh buang ja kot..hehe..peace :)

Misz Jenny said...

weh, mimpi apa? haaaaa!

angkasa said...

syifa :
ya kaaa??kmi pun xtau sama tang mana.haha

angkasa said...

kak tiqah :
haa ya kan skrg baru reti nk menghrgai duit.hurm

angkasa said...

jenny :
aku bukan mmpi trok2 oke.just mmpi yg sedih

PahitManeh said...

serious sama :)) both cute laa .

Ihsan Arifin said...

mimpi ape mimpi ape :)

angkasa said...

pahit maneh :
sama kan?wee thanks!

angkasa said...

ihsan :
mimpi sesuatu yg menyedihkan,menakutkan.wuu

: husna : said...

dup u kena pandai jimat..
jangan x makan suda..haha

angkasa said...

hee.thanks skrg mkn shari skali pun dah lbh dari cukup.wee

juju.johanizah said...

haha.hope u can survive here okay.rajin-rajinlah ye berjalan satu kampus.experience is the best teacher.have a good result for ur first semester okayh.gudluck