Thursday, January 12, 2012

Penang with classmates :)

Assalamualaikum & hai semua.eh tetiba sakit perut jadi taipan harus ditingkatkan ke kuasa maksima yaaa :) nak share pasal sabtu hari tu pergi kenduri rumah kawan kat Seberang Perai Penang.Lepas tu pergi Quensbay mall dan direct terus ke rumah Jihad(classmate) melawat dia demam campak.So enjoy! :)


Hanim as our official driver on that day.Sangat cekap okay dia bawak! :)


dekat rumah Hair.Cendol dia umphh sedap laaa!dah lama xmakan cendol tau :)


Bilik pengantin abg hair :) with imah gadis braces hihi *imah jgn marah NO NO NO!






sebahagian classmate yg pi.yg lain semua kat luar time ni woot =.=


Hair yg kanan sekali :)




Kemudian kami semua gerak ke QB mall.awal2 tu tersesat jalan tp end up sampai jugak wehh qb mall.lagi dekat jalan yg aku tunjuk tu even silap hihi





hahah nur entah apa2 buat punggung tonggek :3






Kemudian pi rumah jihad.family dia sgt sporting okay!kat rumah dia aku pi beli handphone baru.eh?hihi hadiah mama bagi utk result sem1 la.thanks ana dgn hair tlg temankan :)

time ni nk balik dah.ni dah lepas makan2 semua.hee :) perkara yg terjadi lepas tu biarlah rahsia k? awesome sgt hari tu.best sgt2!serius tau!classmates aku semua best2 and sporting2! :)

26 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhh lama dear tak update entri .. bestnya dear ni jejalan .. memang sporting kwn2 dear ni ..

Banyak2 pic ..umi suke tengk pic hana je ..pangg!!! jahatnya hahaha

lisa said...

bestnya! eh takde pun gambar kwn yg kena demam campak tu? teruk eh? hehe nyibuk pulak :B

k.hana cantik. sesuai je pakai tudung purple :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
eh?hehehehe biasa ja la umiii.gambar tu pakai camera semi dslr yg kwn punya.tu gambar cantik tu hihi

hanabunga said...

@lisa
xteruk sgt.time kmi pi tu campak dia dah kering dahhhh. xteruk sgt. :) hihi mn ada biasa ja hee thanks :)

syakey said...

awat mai penang tak habaq :P

Fafa Adnan said...

nice journey and u look cute wit dat polka dot bju kurung. ;D

icha fariha said...

waj jauhnya jalan... beshhhhnyaaa

Nurul Iman Rosman said...

hamboi, best nye dia jalan-jalan dengan kawan-kawan.

btw, cantik lah warne tudung awak, hehe ;)

hanabunga said...

@syakey
pi pun tak rancang kak :'(

hanabunga said...

@Fafa Adnan
my pleasure akak :)

hanabunga said...

@icha fariha
aah 1st time ni jalan jauh2 dgn kwn2 hee :)

hanabunga said...

@Nurul Iman Rosman
thanks my dear.hana jual tudung dual tone mcm gitu kak :)

Qaisara Najla said...

bestnyaaaaa hannaaaa... :))) hehehe

azalia hjsalleh said...

makin sweet awok nie =)

Amyra Azhar said...

kaq hana sweet mcm slalo n_n alhamdulillah, ada kawan2 yg best! frendship will never end kan kaq :)

My Life's Journey said...

Hihi tak pe dear ..walaupu pakai camera bagus ..yang pastinya dear memang cantik dlm dunia realiti ..yayyyyyyyyyyyyyyy ..umahhhh umahhhh hihi

hanabunga said...

@Qaisara Najla
mmg best pun najlaaaaa.kelas rap pun ikut hihi

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
eh mana ada la kak lya.biasa ja laaa =.=

hanabunga said...

@My Life's Journey
mn ada la umi.serius kt luar hana biasa ja =.=

Indah Mulya said...

ui..sakan hana bjln ye..hehe..bestnye lepak kt Qb..rindu penang! =p

hanabunga said...

@Indah Mulya
berjalan smbil pakai baju kurung haha mcm lawak ja akak :D

PahitManeh said...

rindu nak pii penang , bestnya klau bley enjoy :D

hanabunga said...

@PahitManeh
nnti lpas spm mehla dtg uitm merbok.bolehla join dear.hee :)

Alia Laila said...

Hanaa awat tak bagitau haaa. Dekat dah kot kita. Haishh ;(

(Group photo) Gambar Hana yang last. Auwwwwwww :>

hanabunga said...

@Alia Laila
lah ya ka?tu pi penang.umah alia dkt kulim kan?dah dekat kaaa??alaaa mn nk tau =.=
auwwww.mn auww pun haha

zOeY zAu YaH said...

pi penang yer..