Monday, January 30, 2012

Sports Day Sem2 2011/2012 :)

Assalamualaikum & hai semua!!!! See gambar bawah ni comot semacam ja kan?sebabnya hari jumaat lepas ada sports day faculty Business Management.Gabung dua course iaitu business studies dgn Office management. Hari tu best! Seriusly tak pernah lagi aku conteng muka aku dgn tepung colour orange haha! Jom bicara sama gambar okay?


#gambar random tak ikut kronologi k.


Tempat : Stadium Mini UiTM Merbok,Kedah.

Tarikh : 27 January 2012

Pukul : 8am-12.30pm

Para fasilitator.ada ramai lagi.scroll down~

Hai perkenalkan kumpulankuuuu yg selalu menang ni.EH?HAHA taklah selalu.biasa ja.ada menang ada kalah.kalau asyik menang tak best gak kan?haaa yg paling kiri baju biru tu fasi utk group kami.mcm mr.muscle kan?hihi nama dia Nas.Dan mcm biasa,kawan2ku yg berlambak gambaq depa dlm blog aku
* kalau perasanla..



nampak dak tepung habis kena kat tudung????haha sweet moment!bukan selalu dan senang nak dpt pengalaman mcm ni lagi kan?



Sebahagian pelajar2 yg join.sebahagian okay! tahun ni memang berganda-ganda org ramai dpd sem lepas tahu! :) sangatlah enjoy!

kumpulan saya dan kumpulan sebelah :)


fasilitatorsss haha


Acara tarik tali.

Oh ya memang banyak acara tau!sangat lah best!masa punn digunakan dgn sepenuhnya.maksudnya takda bazir masa segala.best tau!suka sangat :)

tadaaaaa!!!!klik utk tumbesaran kalau nak tgk muka kami semua kena calit tepung melekit colour orange hihi syok2!bukan senang tau! semua muka sporting ja.semua ceria2 ja hee

alolo ni baru habis main cari duit syiling dalam tepung.mcm sukaneka time tadika kan?tak kisahla.asalkan ENJOYYY!

Meet the my bff nana,nisa and that fat girl lol


caption : group members!


Sebahagian peserta2 :)

ok done! Assalamualaikum :)

p/s : macam mana eh cara nak bagi cepat tidur?sekarang dah addict dgn ubat batuk utk bagi cepat tidur :(

p/s : akan ke Terengganu Khamis-Sabtu(2-4 Feb 2012) ! yeay! :)

37 comments:

Farah A said...

Muka tu muka tu~
Sebiji ah macam Kris Cempaka Bicara Hati. Omeynye <3

hanabunga said...

@Farah A
hah?sapa tu dear?

Amyra Azhar said...

alahai, sweet moment nih hehe. best2! cntk gmbr2!

lisa said...

fasi nampak cm nak same umur je.. hehe lisa tau sape yang Farah A maksudkan.. muka tu akak la! kak hana! gambar 3rd last tu sebijik cm Kris Cempaka tuu:D

D-SIM said...

best jgak ipta eh ? itps senyap jeaaa...event mcm xde T.T

nur atiqah wahida said...

hana!besnyaaa!rugi km cuti sem..kalau tak boleh p tengok ampa :)

nak ikut p terengganu!

Nurul Iman Rosman said...

Alahai, jadi rindu mase musim belajar dulu. :')

Aiman Isa said...

baru teringat... last sem punya sport day tak p pun..

kes tido tak bangun =.=''

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaa... bestnya aktiviti ni ... lama dah tak bersukan tau dear ..hapenning betul la aktiviti ni ..


Dear pun nampak ceria dan happy giler ..suke tengok :)

hanabunga said...

@Amyra Azhar
tu semua pakai dslr kwn dear.mmg la cantik hehe thanks ya :)

hanabunga said...

@lisa
Hah kris cempaka tu sapa plak lisa?k k.hana google pasni hahaha aah depa umur 20.k.hana umur 19 hehe

hanabunga said...

@D-SIM
sangat best.ni semua dapat kupon utk dpt kolej next sem.sbb tu pergi hehe

hanabunga said...

@nur atiqah wahida
hehe jomla ikut kaklong pi tganu.hihi under club bahasa arab :)

hanabunga said...

@Nurul Iman Rosman
heee nanti hana pun akan rindu saat2 ni! :)

hanabunga said...

@Aiman Isa
lah rugi?haha takpa next sem pergi lah eh :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
mmg best sgt pun tau umi!!!!sekali dalam 1 sem.why not pergi kan enjoy-kan diri hehe

Nursyakirah Subri said...

amboii . seronoknyaa depa . jeles sikit . hehe .

Farah A said...

Kak Hana search google. Then you'll know. Tak pun tengok drama Bicara Hati at astro prima tonight. 9PM. Sama sangat, hew hew.

hanabunga said...

@Nursyakirah Subri
hehehehe tak hbs2 dgn jeles dia lettew :3

hanabunga said...

@Farah A
aah dah google dah hehe mana sama pun dear.dia berpuluh ganda lagi cantik dpd k.hana okay haha

Cik Oda Gelang said...

wahhhh...teringat zaman cik oda belajar kat uitm dulu hehehe

hanabunga said...

@Cik Oda Gelang
oh ya ka.untunglaaa skrg dah xpyh susah2 belajar :)

My Life's Journey said...

Betul kaat dear ..umi ni kan tak tau la ... rasanya tahun lepas n tahun ni tak pernah gi sukan neka ... pas tu senaman pun tak de .. ishk2 tak sihat tol gaya hidup umi ni ..apapun ..best tengok dear ..chak!

Indah Mulya said...

wah wah..sakan bersukan ni hana ui..sehat sejahtera sokmo la kalo cmni gayanya men sports day..haha..kalo sis, mesti kene cr part teduh..ada la muka sis kt situ (gile pemalas dok?)..hehe..bgus2..kekalkan smngat anda! =p

Fafa Adnan said...

mesti da hitam sikit kan kne sunburn? but its okay, u still remains cute as well. :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
oh iya kaaa??hana pun tgah bjinak2 nak active kt sini umi.umi support hana k?hee :D

hanabunga said...

@Indah Mulya
ala mestilah gadis cantik mn boleh duduk bawah panas.nnti burn la :(

hanabunga said...

@Fafa Adnan
aaaah sangat burn lah hari tu! :( mn ada cute pun.biasa ja dear hee

Hakimy Zamri said...

kak hana bunga...why cute sgt ? hahaha

singgah dari http://pengawasbaik.blogspot.com

Izyan Masri said...

DAH BUAT FAMILY DAY DAH?KAK YAN BARU LEPAS BUAT FAMILY DAY.BEST :D

My Life's Journey said...

Hana cayang ..umi datang ni ..umi nak ucapkan selamat nyambut maulidur rasul :) ..uuuuuu rasa lama sudah tak datang cni :)

hanabunga said...

@Hakimy Zamri
amboi bodek nampak hihi

hanabunga said...

@Izyan Masri
family day belum.xtau pulak depa nak buat ka dak.hihi

hanabunga said...

@My Life's Journey
thanks umi!!hana busy sikit skrg.jarang bw plus xsempat nak update blog :(

cimon said...

bestnye...(^v^)

Anonymous said...

nice

Anonymous said...

once again,, nice