Thursday, March 31, 2011

tetiba pulak fikiran buat hal derr

salam & hai semua! semalam aku terigt pulak dkt Majalah Sekolah yg aku xpenah bukak baca tu even dpt time result hari tu lg..

so ak bukak la belek satu per satu gambaq*yg mn ada gmbaq aku dgn kwn2 ja ar huhu terigt pulak time zaman sekolah dulu.tetiba ku jd rindu gila bhai.hahaha pelik pelik.



bukan rindu skola oke.JGN SALAH TAFSIR.erk,

ak rindu kwn2 laaaa.rindu dkt geng aku.adk2 dorm aku dulu.waa



GTMS.arghhh rinduuuuu derrr kt hmp semua!rindu rindu rinduuuu!rindu nk bgosip sama2,buat homework sama2,mkn sama2,outing sama2,buat selerak dlm dorm time mggu spm dulu.heyy seketul ayam KFC kmi buleh share rmai2 oke.semangkuk maggi buleh share ramai2 lg yaa.waaa rindu rindu!nk mnyembang dgn hmp semua :(


haa ats ni pulak ahli2 dorm.rinduuu weii sama budak2 ni semua.tau2la bila tidoq satu bilik ni mmg hubungan erat gila ahh.tp hormat mhormati tu masih ada.spnjg aku dok dorm ni,xda lg la prstiwa pahit.suma sweet2 jaa.kes tu syg gila kt dorm ni!muah!tp ada sekali tu.2mlm sblm last day skolah,lpas dinner form5,mereka buat kejutan kt aku & atiq.argh mmg rs cm nk ggit ar.pndai sggh blakon!hahahaa

oke.ni pulak kelas aku.haha mmg kmi dok dlm kelas xlama.sbb lepas trial trus semua dok kt dewan.ada program pa tah nm dia. oke kelas ni.best.even kdg2 budak2 laki mcm annoying gila.buat aku kata what the..tp kls ni ttp best ar!siyes.kwn2 semua.dlm geng aku,aku sekelas dgn una&dhiya.tp sygnya dhiya migrain time ni so xpegi skolah laa.


hurm.rindu gila aku kt skola kwnkwn.yes mmg aku xsuka dok skola tu pun.tp disebabkan ada kwn2,and semua muka2 kat ats ni.buat aku seronok dok situ.*pengakuan jujur. hrap life mereka semua seronok2 belaka buat masa skrg & masa depan.amin.


woihh rindu!


p/s : esok ada test computer lesen keta.harap lulus!amin.

6 comments:

miss asma said...

5 fikir !
waah, rinduuuu aih :D

angkasa said...

asma!hah tau xpa.ku rindu jugak!

nur atiqah wahida said...

alamak!nasib baik da tukar background.kalau tak sama la background kita..hehe:)

angkasa said...

ouh ya ka?background yg lm tu xappear cmna tah.tu yg tukaq tu.hehe

Arabella said...

nice one!

angkasa said...

thanks nadya!