Friday, April 01, 2011

alhamdulillah aku lulus yeaah!

salam dan hai semua! :)

alhamdulillah pagi td aku pegi amik ujian komputer utk lesen keta tu

syukur gila kes aku lulus derr.even atas urat pun aku xkesah.asalkan lulus..

paling xcaya aku byk salah part signboard semua tu.hahaha lwk gila wei.

part tu yg confident tgk2 hat tu salah byk.

tu la omputeh pggil OVER CONFIDENT.phew!


xsia2 ar aku studi buku kuning ni smp habis.lulus gak ak.studi mcm nak amik spm gi*long yg kata.nmpk dak jam tunjuk 9.16 pagi?yaa.awal kan aku pi?eh hp cokia jaa xpayah la usha lama2.xpa chek tggu ar aku beli hp idaman aku,sony xperia.pergh!*ops cup poket!berangan sat..


ha ni la tmpt aku pi amik ujian pg td.asing gila tmpt ni bg aku.haha. tuu tuu amalina tgh nak tgkp gambar.aku dah sudah time ni tggu mama abah mai amik ja. :)

nahhhh amik hang!muka syok lulus ujian komputer.haha siyes ar ujian ni buat aku tkot ar.mcm fobia ar dgn spm.entahla.

smlm aku xleh tdoq.koi 5am bru buleh.then bgn smyg amik lesen koi 7.45am.waaa xsukala cmne.susah tidoq btoila skrg.adehh


p/s : take care of ur hearts ya kwnkwn.

6 comments:

azalia hjsalleh said...

congrat ;D
gud luck untuk test jpj nanti

Shahirah Zainol said...

aku pi pkoi 8.30 kot haha ramai gilaaaaaaaaa orang time aku pi.

angkasa said...

kak azalia :
aah thanks ya kak :)
sama2 kita doakan..


sheera :
ouh hg pi hari keja kot.aku pi tme cuti depa malaih nk bgn awai.tu yg xrmai tu.heee

Arabella said...

tahniah hana!!!

zaty luvlianncezzz said...

bgussss la.alhamdulillah

hana meh jengok cni

sebab2 kena bela KUCING

angkasa said...

nadya :
hee maseh yee!


zaty :
thanks zaty.ok nnti ku jenguk blog hg k k