Wednesday, August 24, 2011

Beriftar di Central Square :)

Assalamualaikum & hai semua!! kemarin aku dgn roomate,tikah beriftar di Central Square,SP.ya ya memang aku pun dah boring pi situ.aku dah boleh hafal kedai tu tingkat berapa,baju kat kedai tu jenis mcm mana.oh bosan.ya lah,kampung aku pun kat sini.habis aku pulak mengaji kat sini.asyik-asyik pi tempat yg sama ja lah.nanti nak try pi tempat lain pulak lah.


oh ya,kemarin aku drive sendiri ya.Sewa kereta Viva yang baru ja beli dan plastik pun tak buang lagi.aku rasa macam lawak gila bila abang kedai sewa kereta tu kata "jaga elok-elok nah kereta ni.jangan bagi calar"..ooemjayy hahahaha macam tak percaya kat aku ja abang tu.puih :D
mula-mula rancang nak keluar dgn classmates kat atas ni.tapi last minute keluar dgn roomate.tapi takpa.kami jumpa jugak kat CS tu.bukan besar mana pun.pi mai pi mai tang tu jugak aih.tikah kononnya nak buka kat KFC.tapi pukul 7mlm dah full gila kat KFC.lastly serbu kedai makan yang kosong ja lah.hmmm :'(


lepas tu,kami pergi buat Hair treatment.best gila okeyy!!ni first time aku buat.jakun gila kan aku??wuwuuu~ harga kat situ pun best.ada promotion untuk student.lagi pun ramai ja budak uitm yang selalu pi situ.nama kedai tu aku lupalah sorry :'( kalau nak tau jugak boleh text aku kat 013-4******3.hehehehe.number 3 tu yang mahai tu.
lepas tu kami balik lah.dan peristiwa yg aku takkan lupa.aku tak angkat hand-break time drive dari CS sampai UITM.setibanya di kedai kereta sewa,berasap satu kereta macam tengah buat barbeque kbai =.=


p/s : esok malam aku ada test Management dan lepas test aku nak balikk rumahh!!yeahuuu!!

28 comments:

Ku Azhar said...

kah kih kuh..mah mih muh...hehehe

zaty said...

fuyohh smpai berasap ^^" keta tu sehat dh ka?huhu

nada said...

Weh hg comei. Hihi

Shahirah Zainol said...

loqlaq aihh x angkat handbreak adoii.

azalia hjsalleh said...

best beriftar dgn kwn2 ;)
gud luck utk test nanti

PahitManeh said...

haha . part xangkt hand break tu lawak :DD tpi , taniah lahh . sis brani bawak (:

Addin said...

wahhhh drive sendiri ;)

p/s : selamat hari raya maaf zahir batin !

Anonymous said...

Eben pagan has released his new course guru blueprint and in this guru masterclass he teaches all that he has learn in his marketing career.
Check this website to know more about Eben pagan guru Master class..[url= http://www.ebenpagangurublueprint.net/masterclassvideo3/]]Eben pagan guru blueprint[/url]
If you want to know more about the course you can follow the video on youtube about the guru blueprint..
[url=http://www.youtube.com/watch?v=rm8Spt2_Zv0]Eben pagan guru blueprint[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=5MrCM4MnSqM]Eben pagan guru blueprint[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=ZEYhOkb9Wys]Eben pagan guru blueprint[/url]

you can go here to find out more about the guru masterclass.. [url=http://www.helpandinfo.com/guru-masterclass-free-training-video-three.html]Eben pagan guru blueprint[/url]



You can learn much more about marketing by just listening to this guy talk. he is such an amazing personality. See as eben pagan releases his master class..
guru blueprint..

hanabunga said...

ku azhar :
hang gelak apa ni?haha

hanabunga said...

@zaty :
aku tak taulah sehat ka dak lagi.tu kereta baru.aku org 1st yg rasmi drive.haha

hanabunga said...

@nada munirah :
ehh mana adaaa wey hg lagi comey okay!

hanabunga said...

@shahirah zainol :
hang tau xpa mmg loqlaq gilaaa :'( tkpa dah jg peringatan dah.

hanabunga said...

@azalia hjsalleh :
thanks kak! :)

hanabunga said...

@pahitmaneh :
hahahaha lawak mmg lawak.tapi bila pikiaq balik mmg bahaya lah

hanabunga said...

@addin :
aah drive sndiri tp tu lah lupa angkat hand break.erk,

hanabunga said...

thank you.

Izyan Masri said...

AMBOI.TUDIAA.MAKIN CANTIK SKRG SEJAK JADI BUDAK U NI :D

! syifa lovera said...

tudia hana sampai terlupa angkat henbrek, hihi :D abg tu tak mrh ke? :P

nyleacoollife said...
This comment has been removed by the author.
nyleacoollife said...
This comment has been removed by the author.
zulhilmi.tempoyak said...

alahai...dkt je...x ngajak...haha

hanabunga said...

@izyan masri :
eh mana ada kak yan.biasaja lahhh :)

hanabunga said...

@!syifa lovera! :
haa marah lah jugak tapi kami dok senyap ja.pastu kena bayar rm50terus belah haha

hanabunga said...

zulhilmi.tempoyak :
lah dekat ja kaaa.haha

Dayana AZ said...

bestnyee pegi jalan2, hee.
seyes dtg blog ni rse meriahnye nk raya :P . selamat ari raya :) .

fatin hanani said...

hehe abg tu nak bagi sewa tapi mcm 2 plak gaya dy haha emm

haishh mmg jahanam la keta tu nmpk gayanya haha
cm na la blh telupa syg oii hehe..kesian abg 2 :D

hanabunga said...

@dayana AZ :
thanks dear!! hehe suasana tu mau adalaaa :)

Jerr said...

plastik tu buang la dulu, huhu