Friday, July 08, 2011

Imam Muda Hizbur di UiTM Kedah :)

assalamualaikum & hai semua!oh ya saja nak cerita tentang ceramah agama semalam.Imam Muda Hizbur yg datang bagi ceramah.wuuu okayla jugak.not bad but aku ni biasalah bukan boleh dok diam diam dalam jangka masa yg panjang dan lama.dahtu open air pulak kan.nyamuk,belalang semuanya berkeliaran kat kaki tangan oh ya kebetulan pulak pakai baju kurung colour hitam merah.menjadi daya tarikan yg sangat kuat kepada pakcik2 nyamuk!
ceramah buat kat Pusat Islam ataupun perkarangan masjid.ada ekspo,booth spectacles dan mcm2 lagi!okay la jugak.part makanan yg best wee :) ceramah ni bertajuk MANISNYA BERCOUPLE DALAM ISLAM.*correct me if i'm wrong.
oh ya imam muda hizbur juga ada cerita pasal mcm mana dia dgn wife dia boleh berjumpa.mmg love at the 1st sight lah.aku tabik spring gila beb!bayangla dia pendam perasaan kat wife dia.pastu pergi Syria 3 tahun.balik tu dia cari lagi wife dia padahal dia xtahu nama,course apa semua.dan depa jumpa balik time imam muda hizbur baru keluar dpd masjid lepas solat Asar.dan kebetulan juga wife dia pun keluar dpd masjid tu juga.weee best best!ohsem!
haa ni lah wife Imam Muda Hizbur.credit to Google.

7 comments:

Izyan Masri said...

CANTIKNYAAAAAAAAA WIFE DIA.BARU TAU KOT (':

B.A.N.A. said...

cantik ya istrinya.....


salam kenal, tukeran link yak...

puterinuraqiliah said...

wife dia sgt gorgeoussss!

bestnya dpt husbnd mcm imam muda hizbur^^

angkasa said...

kak @izyan masri :
aah samala hana pun baru tau jugak.tu pun sebab google.weee cantik kan.

angkasa said...

b.a.n.a :
aaah cantik kannn.comel. :)

angkasa said...

puteri :
aah best best.dia pun jenis lawak jugak :D

Anonymous said...

cantik comey wife dia..untung la dapat suami mcm tu :)