Monday, July 25, 2011

kalau tak cuba takkan tahu punya

assalamualaikum & hai semua.wuu aku dah balik campus kemarin.naik bas.1st time okay aku belajar naik bas dari changlun-shahab perdana,alor star-sg.petani-uitm.haaaaa 3 stesen kami singgah.amik hianngg!well,aku rasa mcm costly jugaklah naik bas ni.hmm hmm xpa lain kali nk try naik train pulak.oh ya kemarin nasib baiklah kawan aku ni mau teman.nama dia Miss Nadiah :) thanks nadiah sudi teman kami.hee

having breakfast at Marrybrown,Shahab Perdana,Alor Star :)



otw nak balik tu kan,tiba2 classmate aku call.cakap ada kelas ganti pukul 12pm.aghhhhhh oh no!time tu bau pukul 10pg and aku still kat alor star."hang gila apa aku nak rushing balik campus."soo aku buat tak tau ja.free ja dapat telur ayam kemarin.tehee tapi kalau buat surat boleh kot noh?sapa suruh habaq last minute.huhu

p/s :aku tak bawak broadband balik campus sbb nak mengelakkan diri dpd online tak hengat dunia.so 100% bergantung kpd wifi kat sini.kalau jarang update sorry okayy.

17 comments:

Ku Azhar said...

oooiit p ngaji elok2..kak mu dok kt ne skrng?

angkasa said...

oraite seniour! :) kak dok kat uitm arau la ni.sem3 :)

Mya said...

selamat balik ke kampus! =)

Ku Azhar said...

hehehe...nk bergantung kt uitmstudent?? hehehe...harapan la dpt load laju2 :p

Dayana AZ said...

cantik la pic kat marry brown tu :)

Shahirah Zainol said...

wey belajaq elok2! haha ;]

angkasa said...

@mya :
pulang ke kampuss.test weekend ni.aduh

angkasa said...

@ku azhar :
hmm tu lah pasaii.broadband xbawak kes penghalang studi ah..

angkasa said...

@dayana AZ :
ermm tu lah cantik kan ada bunga bunga..mcm dalam garden.hee

angkasa said...

@shahirah zainol :
thanks wey hg pun sama tau!

SYAFIQAHSALEH said...

alala..dah lama tak mkn marybrown :D

angkasa said...

@syafiqahsaleh :
haaaa try lah.okay lah jugak tp xleh lawan kfc :D

Nissa Jalaluddin said...

stdy rajin2! ;)...
comel betul owner blog ni..hihi

My MiRa said...

:)

angkasa said...

@nissa jalaluddin :
eh mana adaaaaa tu semua edit semata mata.hee thanks ya singgah an follow blog ni :)

angkasa said...

@my mira :
thanks comment sini :)

Amni said...

comel je muka.. hiks...