Saturday, July 23, 2011

superb outing with yayan and aal :)

assalamualaikum & hai semua ! :) hari ni bestlah sebab aku mmg menggunakan masa dgn sebaiknya.tau dak sebab apaaa.sebabnyaa hari ni keluar jumpa kawan-kawan sekolah dulu.tapi kami bertiga ja lah.yg lain busy kot.sob sob..mula2 pi ambil aaliyah a.k.a aal kat Kolej Matrikulasi Kedah.sebab rumah aku dgn KMK pun bukanya jauh mana.dekat saja.then gerak lah pergi Jitra Mall naik bas.okay sampai sana jumpa yayan terus beli tiket wayang.Harry Potter 3D.

yeah 1st time aku tgk wayang 3D.agak jakun okay.mmg real tersgt real!!dahla movie tu mcm ada naik roller coaster kan.then aku rasa mcm aku betul2 dalam filem tu.gilaaa cuak.then bila harry dgn kawan-kawan dia terjun dalam laut pulak ada effect air kan,siyes nampak bubbles air tu mcm real.mc kita ada dalam air.jakun sat

okay yayan dah pandai drive.untunglerr parents harap bawa kereta.hmm hmm.ni nak pi Secret Recipe okay aku tersgt kempunan choc indulgence.heeeee :D yan bawak okay lah jugak.dia bawak manual so aku tersgtlah tabik okay.sbb aku tak suka bawa manual.lemaih.takot enjin mati tgh jalan.hee
okay ni kat Newtown.OMG aku rasa mcm menyesal gila makan kat situ.hampeh.aduhhhh xpa peringatan lain kali jgn makan situ.aku ada lah snap gambar tp xmenyelerakan jaaa.baik xpayah.

haa ni saja try mesin urut2 tu.ya lah tak mampu nak beli sndiri kat sini pun boleylaa kang kang.oh lupa pulak kawan aku ni yayan dok UNISZA.bakal teacher english ni.hee memandangkan aku cuti sem and yayan ada cuti khas apa tah.boleh la kami jumpa kan..aku pun dah nk balik ahad ni.yan plak balik esok.bila pulak laa nak jumpa..hurmmmm.okay thanks for today aal & yayan.muahh!

14 comments:

azalia hjsalleh said...

bestnya dia dpt jln2 dgn kwn

angkasa said...

bestla kak lia.bukan senang nk keluar mcm ni :)

asma said...

jitra mall dah adaa 3D eh ? nak kena p tgok ni hehe

angkasa said...

dah ada dah weh..xsilap aku dah lama ada

fatin hanani said...

wah bestnya p jaln2 ngan kwn lama balik :D

emm kak fatin tgk 3d transformer..mmg mcm realkan..mcm timbul ja depa hehehe

wahh tiba2 terliur kek hehe

puterinuraqiliah said...

huaaaaa.. x tgk lagi HP!!! huhu:(

angkasa said...

@fatin hanani :
aah 3D best kalau cerita2 action mcm fantasy kan kak fatin .. haa hana terliur gila tu pi beli gak.hihi

angkasa said...

@puterinuraqiliah :
wee tgkla puteri.best gila!

Misz Jenny said...

0o..yayan ni la yg blaja dkat2 dgn umah akuuuuuuuuuuuuu

angkasa said...

haa dia lah jenny...nanti pi lah melawat dia.hee

Bigdaddyz said...

paling best kalau jumpa magic chair tu...relax badan...

angkasa said...

hihi betul2.kalau badan xsakit then pi duduk situ.mmg sakitlah

Mya said...

sy pun suka rileks2 kat mesin ni lepas penat jalan2 =)

angkasa said...

@mya :
sakit kan dia urut.uhuk2